Last news in Fakti

8 Ноември, 2012 13:34 1 225 0

Млечно телешко и „бяла приказка“ за Джей Ло в София

  • лопес-
  • джей ло-
  • певица-
  • софия-
  • телешко-
  • млечно-
  • приказка-
  • бяла

Остават само 10 дни до първото гостуване на световноизвестната изпълнителка Дженифър Лопес в България, съобщиха организаторите на събитието.

Джей Ло изрично държи в хранителния й режим да присъства млечно телешко. Освен това, тя е пожелала да опита традиционни български ястия, придружени със свежи плодове и зеленчуци, като не се е отказва и от морските деликатеси и пилешкото.

Звездата  държи и екипът й да има здравословно меню, в което основен акцент са салатите и нискомаслените млечни продукти.

Дженифър Лопес държи особено много на минералната вода. Стекове с известна марка минерална вода ще очакват дивата в съблекалнята й преди и след участието й на 18 ноември в Арена Армеец София.

Самото помещение ще бъде преобразено в бяла приказка. Джей Ло, известна с изтънчения си вкус към красивото, изрично подчертава, че всичко в бекстейджа трябва да е снежно. Две дузини бели рози, бели свещи, бяла мека мебел и завеси. Единственият цветен акцент в сценичните покои на певицата ще бъде плетена маса от ратан.

Мегазвездата ще отседне в президентския апартамент на луксозен столичен хотел, в който преливат златните нюанси, към които Джей Ло неведнъж е показвала, че има афинитет. Огромното помещение разполага с две спални, просторна баня и перфектна гледка към красивия идеален център на София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА