Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 12:58 6 683 12

Сузанита разкара огромните устни, но...

  • сузанита-
  • устни-
  • големи устни-
  • крие се-
  • дерматолог-
  • хиалуронова киселина

Дъщерята на Орхан Мурад изглежда не е доволна от резултата

Дали защото е последвала съветите на по-възрастните или поради друга причина, Сузанита най-сетне се сбогува с огромните си джуки, които я загрозяваха. Тя сподели, че е посетила дерматолог, за да разгради хиалуроновата киселина в устните си, но все още не е показала какъв е резултатът от процедурата, пише таблоидът "Уикенд".

Устните на тийнейджърката бяха достигнали наистина плашещи размери, така че решението да ги махне в нейния случай е разумно. „Чао, чао големи устни!”, написа щерката на Орхан Мурад в Instagram.

Специалисти коментират, че най-ефикасният метод за корекции на неудовлетворяващи резултати от дерматологични интервенции е инжектирането на хиалуронидаза. Това е ензим, който служи за разлагане на хиалуроновата киселина. Резултатът обикновено е видим след няколко дни. Факт е, че през последните месеци Сузанита прекали с филърите по лицето си, макар че все още е непълнолетна и като младо момиче няма нужда от такива процедури. Девойката заприлича на травестит, а родителите ѝ вдигнаха ръце и я оставиха да прави каквото си ще.

През пролетта певицата призна, че има проблем с наркотиците и даже лежа известно време в клиника, за да се бори със зависимостите. Не е сигурно обаче дали е спряла с употребата на забранени субстанции. Вместо да ходи на училище като връстниците си, тийнейджърката заряза образованието още преди две години и се посвети на нощния живот. За съжаление, кариерата ѝ претърпя крах и тя не успя да изкара друг хит след дебютното си парче „Луцифер и Буда”. Сузанита казва, че уж е продължила образованието си като частна ученичка, но според запознати напълно е зарязала уроците. Освен че залита по филърите за лице, певицата е нашарила 80% от тялото си с различни татуировки. Що се отнася до отношенията ѝ с противоположния пол, дъщерята на Орхан Мурад върти гаджета още от 13-годишна.

С бившия ѝ приятел Александър се разделиха драматично и според близките ѝ тя трудно приела разлъката. Сега обаче има друга „сериозна” връзка. Гаждето ѝ се казва Денис Башев и родителите ѝ го одобряват. Говори се, че именно той повлиял на Сузанита да разгради хуалуроновата киселина в устните си и да добие малко по-нормален вид.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исуф аби

    30 2 Отговор
    Оф тази стара силиконова чанта нея показвайте вече

    Коментиран от #11

  • 2 house of Aragon

    9 2 Отговор
    разлъката хахах от къде ги вадите тея думи
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 123

    5 0 Отговор
    На колко години е в момента?
  • 6 Stéphanie 🎲

    12 0 Отговор
    За формирането на разбиранията на АЗ-а най голяма роля играе средата, в която той израства.  Възпитанието на родителите, а после и образованието, което получава, поставят основите на личността, която следва да се формира със своите собствени възгледи и морал.Американският психолог Ейбрахам Маслоу успя да забележи качествата, присъщи на хората с лична деградация:Приоритет в живота за тях е храната, оцеляването.
    - Смятат, че тяхното мнение не подлежи на обсъждане и критики, те са непоклатими.

    - Действието „говорене" е оскъдно. Мозъкът не изразходва усилия за съсредоточване върху вербалната функция.

    В процеса на личностна деградация, здравата млада личност може да се превърне в хуманоидно, страховито животно..
  • 7 Шопо

    9 0 Отговор
    Абе ш¥ндата да не пипа,ш¥ндата...
  • 8 Тра-ла-ла

    9 0 Отговор
    Само да я види баща и на какво е заприличала...
  • 9 8828

    9 0 Отговор
    С тва чело, може да носи по 3 бутилки уиски, 12 чаша и 8 редбула.
  • 10 Йозеф

    7 0 Отговор
    Местя.
  • 11 Лошото

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Исуф аби":

    Е че не е стара
  • 12 BG22

    2 0 Отговор
    Найстина няма ли просто да се откаже ?