Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 07:00 8 129 2

Вашият хороскоп за днес, 17.11.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен и обнадеждаващ ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 17.11.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Приятен и обнадеждаващ ден. Време е за дългосрочни планове, за нови проекти и изобщо за ведро отношение към живота. Ден да преброите уменията и качествата си.

Телец

Малко по-тегаво и леко сръдливо ще е настроението днес. Понякога не е нужно да поставяте обидите и личните чувства на първо място, а да се опитате да сте обективни. Не всичко е толкова лично, колкото ви изглежда.

Близнаци

Ден за другите, така че свалете царската корона и се слейте с народа. Разбира се, това е шега, важното е да държите на думата си и да изслушвате събеседниците.

Рак

Внесете щипка разнообразие в ежедневието си, направете нещо необикновено или пък обикновено, но по нов начин. Ден за експерименти.

Лъв

Радост, любов и други емоции е време да изпитате днес. Бъдете различни, бъдете смели, бъдете себе си.

Дева

Днес ще сте бързи и яростни и може би това ще е вашата рецепта за успех. Имайте предвид обаче, че няма да важи винаги, така че използвайте момента.

Везни

Необичайни новини ще се носят около вас днес. Защо ли не си намерите нов начин на комуникиране. Добрите стари писма много ще ви зарадват.

Скорпион

Погрижете се с любов и внимание за ресурсите, с които разполагате, най-вече за здравето си. Организирайте времето си и отчетете постиженията.

Стрелец

Интересен ден, в който си позволете да провокирате хората с нестандартните си идеи. Дайте свобода на въображението си.

Козирог

Малко мистичен, много различен, при всички положения един ден, който може да ви отведе на необичайни места. Пригответе сърцето си и потегляйте, пътуването си струва.

Водолей

Ведро, оптимистично и различно стоят нещата днес, но най-добре ще е да ги пораздвижите в приятелска компания. Не се страхувайте да експериментирате.

Риби

Вашият ден на силата, а днес тя ще е в умението да се концентрирате. Колкото по-дълго успеете да го направите, толкова по-добре и по-големи резултати ще имате.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.