26 Ноември, 2020 07:00 13 065 2

Вашият хороскоп за днес, 26.11.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Mалко по-забързан ден Овните

Вашият хороскоп за днес, 26.11.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е малко по-забързан ден, в един момент ще се окажете затрупани с работа за цяла седмица, а срокът най-вероятно вече ще е отминал. Не се пришпорвайте, защото по този начин нищо няма да свършите, по-добре разделете работата с колегите си.

Телец

Време е след активността, която проявихте, да помислите и за финансовата страна на въпроса. Разходи несъмнено ще имате, но вие обърнете по-сериозно внимание на приходите.

Близнаци

Днес ще се чувствате далече по-ентусиазирани и сигурни, отколкото предишните дни. Това не означава, че трябва сляпо да се доверявате на всеки, внимавайте да не ви омае някой чаровен продавач и си пазете чантите и джобовете в превозните средства и по спирките.

Рак

Днес не всичко ще става според плановете ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на околните. До голяма степен вие сте причина нещата да се забавят с своите предишни действия, сега си сърбайте попарата.

Лъв

Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели.

Дева

Днес ще можете да блеснете в целия си блясък на служебното поприще. Е, може да ви глождят някои страхове, но вие не позволявайте околните да разберат. Концентрацията и сдържаността днес са най-големите ви помощници.

Везни

Денят би могъл да е успешен, ако не се заровите в някакви незначителни детайли. Мърморенето също няма да ви е от полза, но пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Скорпион

Днес ще трябва да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали иде краят на месеца (не забравяйте телефона, за да не се окажете извън от мрежата). Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли донякъде да замажат положението, но не ги приемат вместо парични средства (за съжаление).

Стрелец

Днес ще трябва да водите някои сериозни разговори, относно отношението ви към належащи проблеми и това на хората, с които работите. Добре е поне да изслушате събеседника си, преди да му кажете какво сте решили.

Козирог

Налага се от време-навреме и вие да поработите. Имате натрупани доста поотложени задачи, започнете да отхвърляте, защото колкото по-дълго трупане, не само че стават повече, ами и стават по-неприятни.

Водолей

Ако трябва да сътворите нещо, то днес е вашият ден. Можете да разчитате, че ще имате достатъчно сили, за да се справите с каквото и да било, а и в къщи няма да ви придирят.

Риби

Време е и вие да си поседите малко вкъщи, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви присъствие. Освен това хората не могат да ви открият, за да ви дойдат на гости, а биха искали.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кока Оралова

    1 2 Отговор
    Малиии, много яко, какво ли щях да правя без дневния си хороскоп?!?!?!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа ВЕНИ и ФАКТИ БГ от ВАШИЯ ФЕН никнейм
    ГРАД КОЗЛОДУЙ