Last news in Fakti

3 Декември, 2020 11:34 4 496 12

Гняв срещу принц Чарлз на Острова

  • гняв-
  • недоволство-
  • принц чарлз-
  • принцеса даяна-
  • кралското семейство-
  • кралица елизабет втора-
  • короната

Разкритията в сериала "Короната" отприщиха нова вълна от негодувание срещу сина на Кралицата

След като в най-актуалния сезон на сериала, посветен на британското кралско семейство - „Короната“ беше показано как принц Чарлз, преди да се ожени за принцеса Даяна, се среща с Камила, за да ѝ даде подарък за сбогом - гравирана гривна, феновете буквално избухнаха в гняв.

В социалните мрежи на представителите на британското кралско семейство започнаха да се пишат публикации, в които обвиняват принц Чарлз в жестоко отношение към Даяна, пише Труд бг.

Новият сезон на "Короната" за дни унищожи цялата старателна работа на кралските историци да реабилитират връзката на Чарлз и Камила в очите на обществеността, и вместо това създават ново поколение фенове на Даяна. "Изглежда бях преодолял презрението си към Чарлз и Камила, но след гледането на четвъртия сезон на „Короната“ всичко си дойде на мястото. Тази двойка просто е тровела нашата принцеса Даяна! Сърцето ми отново се разби. Любовният триъгълник между Даяна, Чарлз и Камила далеч не е откритие за мнозинството, но всичко това още веднъж доказва, че няма нищо по-отвратително от слаб мъж, който е бил потиснат от ярката природа на една жена, за която е решил да се ожени", пише фен на поредицата в Twitter.

Поради големия брой негативни коментари в официалния акаунт на принц Чарлз и съпругата му Камила, възможността за оставяне на коментари под техни публикации беше ограничена. В същото време под последната снимка на Камила в Instagram потребителите на интернет споменават Даяна, придружавайки коментарите си с емотикони под формата на разбито сърце.

Кралският биограф Хюго Викърс каза пред Insider, че поредицата неправилно изобразява историята на този любовен триъгълник. Според него Чарлз и Камила едва ли са поддържали връзка в първите години на брака на принца с Даяна. Той е убеден, че заради сцената с прощалния подарък на Чарлз към Камила, публиката е получила погрешно впечатление, че Чарлз и Камила са се виждали редовно преди развода му с Даяна.

"Вероятно Чарлз е виждал Камила веднъж между годежа си и брака, за да ѝ даде малък подарък. Това казва сериалът. Доколкото знам, след това той не вижда Камила до 1986 г.",казва Хюго Викърс. Кралският биограф отбелязва също, че ситуацията в сериала е показана едностранчиво: докато Чарлз е представен като ядосан слабак, който постоянно крещи на жена си, тя самата постоянно изглеждала като жертва. В същото време поредицата не показва, че Даяна също е вдигала скандали на съпруга си.

Хюго Викърс твърди, че Чарлз е положил много усилия, за да запази брака си с Даяна жив. Спомнете си, че принц Чарлз се срещна с Камила през 1971 година. След няколко години романтика те се разделят и през 1973 г. Камила се жени, а няколко години по-късно (през 1981 г.) Чарлз се жени за Даяна. В този брак се раждат двама сина - Уилям и Хари. През 1992 г. Чарлз и Даяна се разделиха, а две години по-късно той официално обяви връзката си с Камила. През 1996 г. Чарлз се развежда с Даяна, а през 2005 г. се жени за Камила.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 к 3емед д

    19 0 Отговор
    Англичаните ще излязат големи овце. Още блеят по "короната".
    Те са ми ясни. Все пак става дума за АНГЛИЙСКАТА корона. Питам се нас какво ни занимават с тия неща.
    п.п.
    Ааа, сетих се!
    Нали сме колония, та за това.

    Коментиран от #2

  • 2 Рап

    3 14 Отговор

    До коментар #1 от "к 3емед д":

    Занимават те,защото това е история и малко да ти светне в промития ти мозък,ако изобщо имаш такъв!

    Коментиран от #7, #9

  • 3 Лея 13

    8 1 Отговор
    Оффф...Я стига вече с тези Даяни,принцеси, жертви и темподобни тъпотии.А за плоско мозъчните, британци -не мога да им се начудя.Колко трябва да си тъп,за да симпатизираш на човек, който дори не е с кралска кръв, че да оплюваш собственият си монарх, който по принцип винаги и за всичко е прав.Нали си обичат монархията? Защо постоянно се опитват да се месят в делата на кралските особи?
  • 4 Абе

    6 1 Отговор
    Половината са нацисти, а другата половина фашисти.

    Коментиран от #10

  • 5 9796

    7 0 Отговор
    Кралете винаги са имали метреси. Даяна да си беше намерила кочияш.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Криеш името си страхливец

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рап":

    Рап, ако това е твоята история учи я! Мен не ме интересува кралицата на Велика Британска империя и нейните колонии! Завладяни Ирландия, Уелс, Шотландия, бивши Канада, САЩ, Австралия, Нова Зеландя, ЮАР, Индия, Бермудските острови, Карибските остров, островите Кук, Фиджи, Соломонови, Ямайка, Бахамите, Гиблартар, Малта, Кипър,, Мавриций, Тобаго, Тринидад, Гвиана, Нигерия, Бенин, Камерун, Египет, Сомалия, Кения, Уганда, Занзибар, Родезия, Сингапур, Хонконг, Суецкия канал, Сингапур, Аден, Бирма! Рап, имаш много да изучаваш и да се подчиняваш. Питаш ние България защо сме пропуснати? През тези години на "великите географски открития" сме били в рамките на Османската империя! Някои го наричат робство, но е и защита от друг поробител!

    Коментиран от #12

  • 8 ГЕРБ=БСП

    7 1 Отговор
    И Чарлз, и Даяна са еднакво виновни за този брак по сметка. Тази Даян, не е светица, много добре е знаела, че Чарлз не я обича. Но се е съгласила да се ожени за короната. Чарлз, също е знаел, че обича Камила, а не Даяна. Но не се е оженил веднага за Камила. А заради короната първо се е оженил за Даяна. Чарлз е боклук. Чичо му, е пожертвал короната и е предпочел да се ожени за разведената жена, която обича. Вместо да стане крал. Обаче Чарлз първо е решил да избере коронта, после размислил и решил, че може да има и двете разведената жена и короната. И станал за посмешище на цяла Великобритания и света.
  • 9 Хайл

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Рап":

    А ти собствената си история знаеш ли я??? Или тяхната те вълнува повече
  • 10 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Според теб има ли разлика между едните и другите или са германци
  • 11 Гост

    2 0 Отговор
    А Даяна дали наистина е мъртва... Както много други личности които са били жертви на тези дяволи... Някой видяли Даяна .... През цялото време капака на ковчега е бил затворен... Четох някъде, че и джексън е исцинира смъртта си... Има и видео
  • 12 Рап

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Криеш името си страхливец":

    Много е важно кой ще те пороби! Виждам,че това оказва влияние на мисленето ти! За историята трябва да се знае независимо дали е британска или българска просто знание!