21 Ноември, 2012 16:52 3 793 3

Еротичен календар ни кани да опитаме родната продукция

  • еротичен календар-
  • фермери-
  • фермер.бг

Новото издание на традиционния еротичен фермерски календар вече е факт. Календарът на Фермер.БГ е под мотото„Изберете продукцията на българските фермери!“ и продължава кампанията за утвърждаване и насърчаване на положително обществено отношение към родните земеделски производители.

Календарът тази година включва кадри, свързани с всички основни сектори на българското земеделие и производството на - мляко, мед, зърно, вино, маслодайна роза, брашно, яйца, праскови, моркови, дини и др. Кадър на еротичен модел сред прана и разхвърляна овча вълна, пък е един от емблематичните за изданието за 2013-а.

Традиционно и тази година в снимките за календара на Фермер.БГ участват известни българки, сред които топ-моделът Биляна Йотовска от популярната денс формация Sеcret Garden; Гея Антонова, популярно лице от редица TV реклами; певицата Анн-Джи, която е и Мис Вселена фитнес 2006 и Победител на Световното първенство по фитнес-фешън 2012; Мариана Андонова, Световна медалистка по художествена гимнастика ; горещата танцьорка Руми Калоферова, участничка в Miss Playmate 2011 и др. Фотосесиите за концептуалния български календар са на известния актов фотограф Начо Каменов – Kubeto.

В Европа широко популярни еротични фермерски календари се издават единствено в Германия и Англия, като целта както и на този в България е популяризиране на селския начин на живот и стимулиране на аграрните дейности в селските райони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 клошар

    0 0 Отговор
    само зрелища , а хляб ......?
  • 2 дедо стефчо

    0 0 Отговор
    Семейство фермери четат Фермерски тайни. Жената казва, че женските индивиди при хората са единствените, които изпитват оргазъм.
    Фермерът мълчаливо става и излиза ..... Връща се след 2 часа....
    Скъпа, казва фермерът...май във Фермерски тайни не са прави ... Пробвах с козата и кравата не изпитаха оргазъм, но свинята така квича, че не съм сигурен ....
  • 3 До ДЕДО СТЕФЧО

    0 0 Отговор
    ДЕДО, порасни моето момче и не забравяй - Ако не са фермерите дали ще има какво да ядеш (или предпочиташ корени от майката земя)