Last news in Fakti

13 Декември, 2020 14:58 7 299 8

Кралицата отново попари Хари и Меган

  • кралица елизабет втора-
  • кралица-
  • кралско семейство-
  • меган маркъл-
  • принц едуард

Кралица Елизабет II намери заместници на принц Хари и Меган Маркъл

Кралицата отново попари Хари и Меган  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Драматичните събития в кралското семейство продължават, а атаките от страна на Нейно Величество към на херцозите на Съсекс, които избягаха от двореца, не спират.

Новият удар е нанесен именно от Кралицата, която е твърдо решена да не остави двамата влюбени да се възползват от каквито и да е привилегии, щом не желаят да изпълняват задълженията си.

Изглежда съобщената преди дни нещастна новина от Меган Маркъл, че е загубила драматично второто си дете, докато се е грижела за малкия Арчи, по никакъв начин не е трогнал Елизабет II. Все пак припомняме, че кралското семейство не коментира трагичната вест по никакъв начин.

Въпреки това Елизабет II е решила, че ще попари Меган Маркъл и принц Хари и няма какво да я спре в реализирането на плана ѝ.

На среща на британското кралско семейство отсъстващите принц Хари и Меган Маркъл бяха заместени от принц Едуард и съпругата му Софи.

Във вторник, 8 декември, братът на Хари - принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се завърнаха от тридневно пътуване с кралски влак. Те пропътуваха повече от две хиляди километра, спирайки в Англия, Уелс и Шотландия, за да се срещнат с работещи в домове за възрастни хора, доброволци, учители и ученици.

По молба на принц Уилям и съпругата му пътуването им бе илюстрирано от 10-годишният художник Джо Уейл, известен във Великобритания под псевдонима Doodle boy.

Крайната точна на пътуването бе замъкът Уиндзор, където те се присъединиха към празненството на Кралицата и други техни роднини. Освен Елизабет II, там бяха принцеса Ан и принц Чарлз със съпругата му Камила. Уилям и Кейт бяха посрещнати от принц Едуард и съпругата му Софи.

За разлика от другите деца на Елизабет II, Едуард и София рядко се появяват публично и предпочитат да избягват вниманието на пресата. Участието им в срещата може да означава укрепване на позициите им в кралското семейство, след заминаването на принц Хари в САЩ.

Експертите сочат, че Софи винаги е била любимата снаха на кралицата, така че Елизабет II може да избере нея и Едуард за заместници на Хари и Меган.

Срещите, на които присъстват толкова много членове на кралското семейство, не са се провеждали от началото на пандемията. Дори на сватбата на внучката на Елизабет II, принцеса Беатрис, което се състоя през юли в параклис, близо до замъка Уиндзор, присъстваха само тесен кръг от близки роднини на булката и младоженеца, както и кралицата и съпругът ѝ Филип.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен овчар

    8 2 Отговор
    Вируса не дели богати на бедни ,мачка наред,тъпите богаташи не го осъзнаха!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дали "попари"?

    8 4 Отговор
    Случилото се е факт. Просто биологично е предопределено, че за кралицата ще остане спомен, а с титла или не младите съпрузи ще градят житието си независимо от "попарени", или не.
  • 4 Емил

    10 1 Отговор
    Тъжно е, когато аристократите (по кръв) са просто СНОБИ!
  • 5 Диамантената ръка

    8 2 Отговор
    Тоя цирк докога ще продължава там...
  • 6 Ръмпо

    13 1 Отговор
    Преместих си го. Какво ни занимавате с тях. Оставете ги да си играят на крале и кралици. Вижте тук как стоят нещата
  • 7 Мечо Пух

    14 1 Отговор
    Браво на Бабет! Най-дълго управлявалия жив монарх, посветила се държавата си. При нея няма компромис. Явно жените в Англия държат здраво юздите - Елизабет Първа, Виктория, превърнала Англия във Великобритания. Може на днешно време да изглежда бутафория, но щом са все още монархия, явно не е само до традиция.
  • 8 незнайко

    0 1 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯ ли това на какво Ви прилича ??? КАПИТАЛИЗЪМ в най висша форма !!! Жалко, че голяма част от Европа е на тяхна страна .