Last news in Fakti

26 Ноември, 2012 10:56 1 109 1

И Бандерас ще снима филм в България

  • антонио бандерас-
  • филм-
  • българия-
  • актьор

Испанският актьор Антонио Бандерас, който заплени сърцата на публиката с филма "Десперадо", потвърди на специална пресконференция, че ще снима новия си филм "Automata" в България, съобщиха испанските медии.

Звездата разкри, че филмът е научна фантастика и ще бъде заснет именно в нашата страна. Историята разказва за колапса на Земята и как един изкуствен интелект достига нивото на човешкия разум. Във филма Бандерас ще открие, че "нещо" застрашава бъдещето на човечеството и ще се опита да го предотврати, предаде БГНЕС.

Той обяви още един проект, в който ще си партнира с Лейди Гага. Двамата ще участват в петата част на "Machete Kills", режисирана от Робърт Родригес.

"Тази година заснех четири ленти с Алмодовар и Терънс Малик, но ще ми бъде много забавно да работя отново с моя приятел Робърт Родригес", сподели Бандерас.

"Мисля, че Гага ще влезе в образа на моя герой. Това ще зарадва много "малките й чудовища", сподели още актьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    boli me fara