Last news in Fakti

19 Декември, 2020 11:02 22 217 81

Даяна от "Фермата" въртяла по четирима наведнъж

  • даяна ханджиева-
  • фермата-
  • мъже-
  • нимфоманка

"Категорично мога да кажа, че Даяна е нимфоманка!", твърди бивш партньор на красавицата

Даяна Ханджиева стана по-популярна с участието си във "Фермата", отколкото с ролята си в сериала "Скъпи наследници".

Тя напусна риалити предаването седмица преди финала, но твърди, че е доволна от представянето си. Хубавицата успя да оплете в мрежите си двама от най-силните участници – фокусника Йордан и пилота Петър. Тя запали бурни емоции и горещи страсти у представителите на силния пол, спечелвайки си славата на фатална жена.

След като дълго време се гушкаше със сгодения илюзионист Йордан, актрисата внезапно отблъсна любовта му и се прехвърли на чаровника Петър. Данчо пък страда и се тръшка, а накрая за отмъщение изпрати изгората си в битка за оцеляване и така косвено я изгони от шоуто.

Много зрители останаха възмутени от фриволното поведение на красавицата. Даяна твърди, че и в дамата мъже открила положителни качества, но с фокусника си паснали най-вече като характери. Пилотът пък ѝ харесал повече на външен вид, ала по думите ѝ егото му било прекалено голямо и нямали други допирни точки.

Запознати издават, че това не е първият път, в който звездата от "Фермата" върти няколко мъже на пръста си. Оказва се, че това доста често ѝ се случва и в истинския живот.

Преди да изгрее в сериала "Скъпи наследници", красавицата заработвала като танцьорка в нощен клуб в САЩ. Тя заминала за Америка на студентска бригада и основната ѝ работа била да разнася пици, но междувременно си намерила и второ доходоносно занимание – да се кълчи полугола в бар. Ханджиева обаче е категорична, че не е била стриптийзьорка. "Все още съществува едно закостеняло мислене, че танцьорка задължително означава да се въртиш гола на пилон, а това не е така!", кълне се Даяна.

Докато била в САЩ, актрисата въртяла 4 гаджета наведнъж, издават хора от обкръжението ѝ. Тя била толкова хитра, че никой от господата не подозирал за съществуването на другите. Единият бил афроамериканец, а другите трима – българин, сърбин и македонец.

Бивш любовник на Ханджиева споделя пред "Уикенд", че тя е изключително палава и рядко се задържа дълго с един.

"Категорично мога да кажа, че Даяна е нимфоманка! Сменя мъжете като носни кърпи! Представянето ѝ във "Фермата" изобщо не ме изненадва, тя си е така въртиопашка и в живота!", категоричен е бившият партньор на звездата, който пожела да го представим просто като Стоян – "тя надали ще се сети кой съм, защото е била с десетки мъже".

Докато сериалът "Скъпи наследници" вървеше в ефира на Би Ти Ви, името на звездата се свързваше с това на Ники Илиев. Те, разбира се, и до днес отричат слуховете за интимни отношения, но свидетели се кълнат, че по това време са виждали красавицата да се държи ръка за ръка с режисьора.

"Уж били само колеги, а си позволяват такива интимни жестове!", недоумяват очевидци. Дори и да е имало нещо повече обаче, то е останало в миналото.

Най-драматична е любовта на Даяна с баскетболиста Кристиян Ставрев, който даже ѝ изпрати писмо във "Фермата". Зрителите така и не разбраха какво пише в него, защото тя не пожела да го прочете и го хвърли в горящата камина. По думите на Ханджиева високият младеж ѝ изневерявал и я карал да се чувства несигурна, но според запознати изневери имало и от двете страни. Допреди няколко месеца актрисата често отскачала до САЩ, където Кристиян играе в колежански отбор. Голямото разстояние и страничните забежки обаче довели до безвъзвратен край на отношенията им.

27-годишната Даяна няколко пъти сподели с другите участници във "Фермата", че е очаквала на тази възраст вече да е омъжена. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата все още прелита от цвят на цвят и не може да улегне.

Интересна подробност е, че Ханджиева не е завършила НАТФИЗ, макар че се изявява като актриса. Тя е следвала "Реклама" в Нов български университет. Известно време работила по специалността си, но не ѝ харесало, защото се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа, а и не била доволна от заплащането. Казва, че актьорската професия винаги я е привличала, ала не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от страх, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в "Скъпи наследници", която я направи известна, я избрали без да има диплома за актриса, без да е известен фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в индустрията. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва.

"Смятах, че не съм се справила на кастинга и затова заминах за САЩ. Когато ми звъннаха да проверят дали бих се върнала в България, обещаха, че ако нещо се провали, ще ми купят обратен билет, така че рискувах. Непрофесионална актриса в главна роля! От телевизията не са били много съгласни, защото съм непозната. Знаех, че голяма част от актьорите ме подценяват точно защото не съм завършила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат ролите. Разбирам ги, но случаят не бе такъв!", разказва брюнетката с чаровна усмивка.

Що се отнася до предпочитанията ѝ към мъжете, актрисата казва, че ги харесва по-високи.

"Предпочитам предимно синеоки и зеленооки мъже. И да са по-високи от мен! В крайна сметка обаче не мисля, че има някакви задължителни характеристики. Важно е просто да ми харесва като характер - да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди", твърди звездата от "Фермата".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Имам

    122 1 Отговор
    много хубав коментар свързан със статията но ще бъде премахнат от модератора.
  • 2 Дедо

    140 3 Отговор
    Бих и врътнал опашката два три пъти
  • 3 Начо

    82 1 Отговор
    Е нема лошо да ...върти !!!
  • 4 ИВАН

    118 7 Отговор
    Тъй, тъй, всеки ден едно и също - продължавайте да правите реклама на подобни жени, ама да се бяхте поспрели малко, поне през Рождественските пости
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 един от многото

    91 1 Отговор
    Деянчето е като онази пътничка в самолета която непрекъснато кихала и след всяка кихавица си забърсвала носа и на едно интимно място. На въпроса на стоящия до нея пътник , защо прави така обяснила , че при всяка кихавица изпитва и оргазъм. Добре де не вземате ли нещо за това попитал човека. Вземам как да не вземам , непрекъснато си смъркам черен пипер!
  • 7 Хехехе

    33 69 Отговор
    Възмутени са единствено псевдо моралистите и отчаяните домакини, които й завиждат. Иначе момичето е хубавица.

    Коментиран от #46

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 моряка

    76 3 Отговор
    Добре , че представилия се като Стоян казва , че е нимфоманка , защото иначе щяхме да си мислим , че е най обикновена госпожица с леко поведение и съмнителни доходи.

    Коментиран от #18

  • 10 Саки

    43 4 Отговор
    На визия го докарва, но няма изказ,няма дикция, не е разговорлива. А това пречи .
  • 11 реалистъ

    73 5 Отговор
    Ще върти, хубава жена...нека радва мъжете, докато е млада и влажна.

    Коментиран от #30

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 БРАВО !

    37 0 Отговор
    Издаянила на четирима Даянчето.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мисля

    26 6 Отговор
    Че е добре че има и такива госпожици. Не може всички да са дева Мария, макар че в днешно време по скоро повечето са лекомислени. Все пак мъжката част би трябвало да е доволна.
  • 16 любител

    40 3 Отговор
    не бързай проститутките се омъжват по късно
  • 17 бзн

    33 4 Отговор
    Моля, отговорете ми на въпроса:има ли населено място без такива нимфоманки/въртиопашки/.
  • 18 Знайко

    52 2 Отговор

    До коментар #9 от "моряка":

    ЗЛАТОТЪРСАЧКА, като 70% от всички жени.

    Коментиран от #73

  • 19 Бай Стою касапина

    27 3 Отговор
    Става си каката. Малко е плоска като чамова дъска ама все ще се намери някой балък да тунингова бюста й.
  • 20 Иван и Андрей, Цял народ само вас гледа

    42 3 Отговор
    Търпението ни свърши да разбереме коя с колко сее ч..... Ла, само това го интересува Българския народ!!! Фермата, та фермата!! Една цяла държава направена на Ферма за Овце!!! Но идва Пролет??? Тогава ще се разбере кой кого и как!!!
  • 21 Абе, вие в ред ли сте?

    42 15 Отговор
    Нито е хубава, нито е жена. Обикновен парцал (или най-много моп).

    Коментиран от #22

  • 22 Хермес

    11 12 Отговор

    До коментар #21 от "Абе, вие в ред ли сте?":

    Пак завиждаш пак.
  • 23 Еклектик

    26 5 Отговор
    И аз искам да я рутя здраво. Особено отзад. Страхотна мадама.
  • 24 аре стига де

    25 1 Отговор
    красиво момиче , но мисля , че падна даже под Жанета .. излагация , намери къде да търси романтиката и приятелството през всички телевизори ..
  • 25 Порно

    32 4 Отговор
    То трима едновременно ясно , ама четвъртия къде ? Явно двама на едно място. Много широка.

    Коментиран от #35

  • 26 стоян

    5 7 Отговор
    По вероятно - гужуците са се въртяли около тая хубава мома
  • 27 7272

    36 3 Отговор
    Каква е тарифата?
  • 28 Може-върти

    28 0 Отговор
    ...защото като остъре ще върти въздуха само.Трябва да има и такива моми инъче живота е скучен

    Коментиран от #29

  • 29 форс

    20 4 Отговор

    До коментар #28 от "Може-върти":

    идеален пример,няма що.отгледали са чудесна дъщеря.БОКЛУК....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Алфа Ромео

    24 5 Отговор
    Тази е психарка, има налудничав поглед, безкрайно скучна и безинтересна жена!
  • 32 Хохо

    28 0 Отговор
    Като и спихнат хормоните ще се кротне. Дотогава .... който го огрее
  • 33 Боцко

    30 3 Отговор
    КЛАСИЧЕСКИ бг ПАРЦАЛ !!!
  • 34 ПернишкиО

    26 2 Отговор
    То си личи че е Ма*Тия
  • 35 Пламен

    18 1 Отговор

    До коментар #25 от "Порно":

    Има две ръце.Общо стават 5 човека. Ми елементарно.
  • 36 Ицо Багера

    22 4 Отговор
    Аз отдавна казвам, че тези предавания от този тип игри на волята и т.н. са замислени като заместник на биг брадър. Състезания...глупости! Нов начин да дават как се е... по телевизията. Но простичкия ни български народ това гледа. Е... и простотийка.
  • 37 Истината

    29 2 Отговор
    Нимфоманка. Това новото наименование за к***а ли е ?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 DrivingPleasure

    28 1 Отговор
    Безсмислено дълга статия - просто кажете каква и е тарифата и как става контакта и да приклюваме с рекламата!
  • 40 Цоца

    9 0 Отговор
    Ами кат са та връткали като перка на въртолет,започваш и ти да ги въртолиш по четерима.
  • 41 Рон Джеръми

    9 0 Отговор
    Ама наведнъж ли или наистина наведнъж, в един акт?
  • 42 сайко килър

    12 0 Отговор
    Ха , та Бойко е идеален за таз ! Може ли да я укроти с една къща например или поне бутик ?сс
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Вечният ерген

    16 3 Отговор
    Долна инсинуация българските жени не са такива това е лъжа, добри, почтени, интелигентни само с един мъж през целия си живот

    Коментиран от #68

  • 45 йокин

    5 1 Отговор
    Бравос,оправна.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Точно

    33 1 Отговор
    Мойта и тя беше много възмутена докато гледаше фермата , 100 пъти повтори че Даяна била ков.а. Ами викам си така ще кажеш много ясно. Понеже като те взех преди 22 години беше 57 кила а сега си 90. Слон няма да те скочи вече а какво остава аз или някой младок. Ако си беше още 57 кила досега толкова рога щеше да ми е закичила че у главата щях да съм като гигантски таралеж.
  • 49 Хасан

    11 1 Отговор
    Напомня ми на мен на младини. Само че мен четиримата ме въртяха и то цяла нощ.
  • 50 дявола

    18 3 Отговор
    Тази бръскалка става само за развали къща нищо повече.Нищо повече не може да се очаква такива пропаднали кокошки
  • 51 Марс

    6 5 Отговор
    Тая грозница неможе да върти толкова мъже на живо, всичките може да ги върти само в порно сайтовете там нимфомани загорели колкото искаш но на живо тази не е по хубава от някоя бабка от пенсионерския клуб
  • 52 гост

    18 0 Отговор
    Значи кифлата иска да иска да си иска. Йордан, като застарял мошенник, точи лиги и обяснява колко хубава била, другият пък я погушка и като я видя що за стока е веднага се дръпна от нея. Йордан е пълен боклук, видя се що за морал има, все пак работи в общината, реклама за морал и етика, предава най-близките си, без да се замисли дори. Затова общините са такива, заради същества като него, много приказват, ама при първата възможност предават. Тази хубавелка е само за оборот. Бащите учат: хубава жена си не взимай, няма да е дълго твоя.
  • 53 Българин

    16 0 Отговор
    Таа орва накрая ще нацели някое хахо със силен инстинкт за собственост и ще четем пак мъж пречука до смърт любовницата си...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Гларус

    7 1 Отговор
    Така ли им викат вече на еб. лниците?
  • 58 Кърджалия

    6 2 Отговор
    Жената си е за всички,евала на момата,нека радва народа,след време ще яде дървото.
  • 59 тракторист

    5 2 Отговор
    простоватичка..но се усеща, че е такава и гледа да забърше всеки срещнат. Ами, онова ондолу сърби ли сърби.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Баш Бащицата

    4 3 Отговор
    Лошо няма, но към такива никаква отговорност не се поема. Защото любимият им лаф като станат на едни години е за поемането на отговорност, а заслужават да се отнасяш с тях като парцал. Отговорност да поемат тиа, дито са я минали. Иначе си глу,пак.
  • 62 Мартин Петров

    4 1 Отговор
    Хохооо, справила си се отлично, скъпа, в поредицата FAKE Agent. Даже ще те проверя в "розовите" сайтове.
  • 63 Нане

    9 1 Отговор
    Сериозна връзка още дълго нема да може да създаде. Изменчивият характер и флиртаджийско поведение не допадат на никой и не са за градене на сериозни отношения.
  • 64 Тони Стругаро

    3 2 Отговор
    Да върти буя докато е млада, после с котките и те така! Кофа дето не може да зачене не трябва никому - за кво ти е да я обливат топли и студени вълни и да е постоянно ядосана и болна. Ако няма деца да направи по добре да оре на воля Дебелчо и Сливушка!!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ммда

    3 1 Отговор
    Разбивачката на мъжки сърца, скоро ще си намери майстора. По-вечето от мъже не харесват жени тип волни пеперуди.
  • 68 Факт

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "Вечният ерген":

    Това че по телевизията дават само мастии не означава че всичките ни жени са боклуци. Всъщност повечето са стока стига да успееш да ги впечатлиш и да останат с теб.
  • 69 Тая има яко косми

    2 1 Отговор
    Не е толко добра
  • 70 555

    3 2 Отговор
    Младо и хубаво момиче, може да прави каквото си поиска.
  • 71 Спиро

    3 1 Отговор
    А Данчо (селския бек) си мислеше че се е “качил на кораба”:)
    За тази “хубавелка” мъжете са само инструмент за постигане на личните цели. В нейното “сандъче” Данчо и Петър бяха две глухи ключета 14 и 16:))
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 боколявполитик

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Знайко":

    90 % минимум
  • 74 ТИТИ

    2 5 Отговор
    МОМИЧЕ С НЕПРИСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ ПРОСТО ТОВА БЕШЕ НАЙ СЛАБИЯТ СЕЗОН НА ФЕРМАТА
  • 75 Xaxax

    1 2 Отговор
    ВУЛГАРИЯ ИМАМЕ ХОРА С ЯК ХУМОP
  • 76 Браво

    5 1 Отговор
    Какво да прави момето като няма мъже!Останаха 5% и от тях само 0.5% са с големи и работливи ланги.Ще го намери без търсене няма и намиране.И стига с тези стари разбирания един мъж като изпатка 100жени е супер,а една жена като направи същото е К...ва,нимфоманка или лека.Разликата е там,че жената пак си е жена а мъжете след много смяна на жените стават меки китки.Сития храна не търси!Да дойде при бате да и изцедя всички сокове с големия и работлив тромбон по 2-3 пъти на ден като куче ще ходи след мен и мъж няма да иска да погледне.Такава хубавица не трябва да се оставя мокра, че ще и шарят очите.
  • 77 пенсионера

    1 1 Отговор
    ши ги избира до едно време, после само спомени ......
  • 78 БиБи Кинг

    1 1 Отговор
    Не им предирайте бре дее! Секой е вправото си да дири по гулем дее!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Пенкеле

    1 1 Отговор
    Като взема да си намери някой футболист от професионалната ни лига, дето да й сменя физиономията всеки четвъртък, та ще си намери мястото
  • 81 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор
    КВИ 4-МА БЕ , 40 ГИ ВАРТИ ЯКАТА