27 Ноември, 2012 14:20 1 667 1

Георги Христов взриви Шумен

  • георги христов-
  • шумен-
  • концерт

Голямата зала в Шумен се оказа тясна за почитателите на Георги Христов, които посрещнаха с бурни аплодисменти и на крака най- големия глас в българската поп музика.

Билетите за концерта бяха разпродадени още 20 дни преди събитието и организаторите обявиха втора дата за концерт в града, който ще се състои на 10 декември.

Въпреки, че бе повален от коварен грип, Георги Христов пя феноменално и след всяка песен реакцията на публиката издаваше повече от благодарност. Тя започна да го вика на бис още от втората песен и така продължи до края на концерта. Въпреки тежкото си състояние, Георги Христов не можа да откаже шест биса на своите почитатели, които повече от половин час го викаха отново и отново на сцената.

Най-младият почитател на певеца в залата бе двумесечно бебе. Концертът в Шумен бе генералната репетиция за предстоящия голям концерт на Георги Христов „Коледна нощ” в зала „България” на 5 декември.

От днес в радиоефира е най-новият сингъл на Георги Христов съвместно с Нели Рангелова и детската вокална група „Бон-Бон” -„Коледа честита”

. Утре Георги Христов, като лице за България на новата колекция мъжко облекло на световния бранд Cacharel, ще закрие ревюто за представяне на последните тенденции на марката в мъжката мода. Поканата дойде от официалния представител на "Cacharel" за България Гери Ташкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 невидим

    0 0 Отговор
    Е.аси,и сега шуменци къде ще живеят