4 Януари, 2021 18:56 4 170 31

Загиналият в Балкана диджей заснел първия залез за 2021 преди смъртта си

  • dj emotion-
  • загинал-
  • стара планина-
  • ди джей

Планинските спасители продължават с опитите да достигнат до тялото на DJ Emotion

Тодор Желязков, известен като DJ Emotion, е заснел първия залез за 2021 г. часове преди да се подхлъзне и да почине. Навръх Нова година той решава да прекара празника в Стара планина със свой приятел. Изкачвал е планини отдавна, но този път времето не е било благосклонно.

"Първият залез. Съжалявам за звука, ама вятърът не прощава. За много години!", поздравява DJ Emotion, публикувайки видео със спиращата дъха гледка.

Негови приятели, познати и фенове бързат да изкажат съболезнования за загубата му.

"Много мога да разправям за моментите и щуротиите които сме имали заедно с DJ Emotion (...) С насълзени очи успях да разровя архива и намерих това ценно видео от DEEP ZONE партито ни. Не знам дали знаете, но DJ Emotion бе част от създаването на DEEP ZONE движението, в което група диджеи (Emotion, Deep George, Tony MC, Vili, Tedy и аз) организирахме масови партита в нестандартни места", написа във фейсбук DJ Dian Solo.

"Радвам, се, че съдбата ме запозна с Тошко - DJ Emotion и имах честта да работя рамо до рамо с него дълги години. Той е страхотен човек и душица ... и не на последно място - DJ с ГОЛЯМО D", подчерта още той.

Междувременно днес отново планинските спасители ще се опитат да достигнат до тялото на починали диджей. Условията в планината са лоши и екипите решиха да не рискуват вчера.

Иначе в началото на новата година имаше организирано спасяване на няколко групи туристи в планината. Спасителите съветват никой да не тръгва неподготвен на походи. Времето изглежда приятно, но всъщност в планината условията могат да се променят много бързо.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    41 4 Отговор
    Всички при влизане в море или планина трябва да знаем нещо много важно - никой не е длъжен да си рискува живота вместо нас! Няма значение колко безсмъртен се чувстваш. Не мисля и че въобще е обявил къде отива, маршрут и да си е направил застраховка.
  • 2 Behemoth

    17 16 Отговор
    Сериозно,не ми пука!

    Коментиран от #11, #12

  • 3 Иауа

    32 6 Отговор
    До кога ще го споменават???Тръгнал е на собствена отговорност въпреки предупрежденията.Това е.Не го изкарвайте някаква жертва..
  • 4 Stéphanie 🎲

    20 5 Отговор
    Брей завалията 😕дошъл му ред 🙏PS:Надявам се някой ден да видя на голямата световна сцена български DJ 😕нямаме .....в България се наливат пари само в ненужна чалга 😤 музика за музикални инвалиди.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Сам си е виновен май

    28 4 Отговор
    Да те го изкараха все едно си е ходил по улицата и му е паднала саксия и го е убила, а той с малкото мозък къде има тръгва не добре екипиран щот си мисли че като кара сноуборд и планината му е ясна, ама ей го на как свършват нещата като подцениш ибстановката🤔
  • 6 Живко Микс

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "Stéphanie 🎲":

    Нищо не разбираш от музика, Стефке, нищо.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Веднъж

    37 0 Отговор
    Пробвах Черни Връх през февруари, който е безобиден в сравнение с Ботев,обаче след хижа Фискултурник ,както беше слънчево ,така се появи една стена от мъгла и като влезнах в нея не виждах на 50см пред себе си абс нищо,нито колчета,нито маркировки-нищо,отделно вятъра се усили в пъти.За щастие се отказах и се върнах и точно 50метра назад излезнах от мъглата и пак бешд слънчево и тихо.Така е в планината.

    Коментиран от #13

  • 9 Stéphanie 🎲

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "Живко Микс":

    Разбирам и още как някой ден може да поговорим 😉 поздрав за теб

    Коментиран от #24

  • 10 Веднъж

    11 1 Отговор
    Физкултурник*
  • 11 Помак си

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    затова се радваш мемет!!!
  • 12 Изгъзистан

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    НЯМА НИЩО ЦЕННОСТНО НИТО МЪЖКО НИТО СМЕЛО В ТОВА ДАНЕ ТИ ПУКА, НЕ ЗНАМ КАКВО ИЗТЪКАВАТЕ КАТО "МЕСТИТЕ" ИЛИ ПОКАЗВАТЕ НЕПУКИЗЪМ,

    Коментиран от #14

  • 13 ПСР

    28 1 Отговор

    До коментар #8 от "Веднъж":

    + от мен.
    Няма връх в БГ,който да не съм изкачил,от по-високите.
    Правил съм го през лятото и през зимата.Условията се променят да минути,независимо от сезона.Респект пред Майката Природа!На Морето е същото.Малки сме,крехки сме,но велики-не сме.
    Много,много жалко за човека!
  • 14 Behemoth

    10 6 Отговор

    До коментар #12 от "Изгъзистан":

    Че всеки сам отговаря за себе си....и никой не е длъжен да го съжалява.....защо въобще се занимаваме с тоя любител на леката дрога?
  • 15 Реалист

    17 0 Отговор
    Къф си го дирил у балкана бе братко. Мир на душата ти.
  • 16 Статист

    16 2 Отговор
    Поредният загинал любител на селфи културата или по точно казано "каквото почукало такова се обадило" дефакто пак ние данъкоплатците ще плащаме целият масрав по издирвателната акция и всички останали разходи защото някой бил решил да се прави на велик.
  • 17 Купонджия

    15 1 Отговор
    Няма да си седя аз в вкъщи с плиятели и семейство и да празнувам, а ще отида със цвички да се катеря по сокаците заради няколко снимки със сняг и камъни, не всички луди са в лудниците.
  • 18 Парашут

    16 1 Отговор
    Аз съм парашутист, веднъж имах голям проблем, но не съм се отказал. Ся, ако се утрепя, цял месец ли ще пишат за мен??? Това не са журналисти, а клюкари...
  • 19 Гладен пенсионер

    11 1 Отговор
    Абе пак ли ние ще плащаме разходите по издирвателни акции щото някой си решил да се катери по скалите и после паднал и се пребил стига бе защо страдаме заради човешката гъзария.
  • 20 В е л и к и я

    12 7 Отговор
    Платил си е затова където е изкарвал пари на гърба на талантите и музикантите пестили от залъка си за да си купят инструменти за хиляди долари ,а диджеите им взеха без да си платят стотинка труда и с два плеъра за няколкостотин лева си пускаха дискове и си живуркаха на гърба на талантите и техния труд .Аз затова никога не записах нищо в студио .Но съм слушал мои синтезатори които съм продал на други в записи на Пайнер...за друмс компютъра ми Алесис ми отиде сватбената застраховка къде родителите са ми внасяли поне 10 години, началото на 90 бяха много скъпи електронните инструменти а с тях се правеха аранжиментите , направо колкото двустаен апартамент струваше синтезаторът ми и друмс компютъра ./ А такива като тоя нито талант са дали нито пари, и с труда на другите си е пълнил джоба .. В моя край след 90 год никой оркестър не свиреше вече по сватби щото такива като тоя с два дека и 10 касетки взеха хляба на музикантите с техника за хиляди долара и някои учили като мен 13 години музика . И другите да го последват дано .. !
  • 21 Дедовия

    10 1 Отговор
    Значи е първия и последен залез!
  • 22 жасил жърбанов

    7 1 Отговор
    поредния световнонеизвестен dj защо ни занимавате с тоя и аверите му имам познати от варна питах ги никой не е чувал за него а вие го изкарахте голема работа дай да тревожим хората за поредния любител на селфитата не е за съжаление щото после щеше да си пльокне селфито във фейса и да събира лайковете на баламурниците
  • 23 Факт

    5 1 Отговор
    Гледах спътника му по телевизията-пълен кълвач и доказателство че сульо и пульо се чекне по балканите през зимата и рискуват живота на хората от ПСС.
  • 24 НЕ СЪМ ЧАЛГАР

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Stéphanie 🎲":

    Маце.....ми това е абсолютна какафония бе .....Каква музика,когато това техно ли е ,или каквото и да е там ,може да се нарече музика....????..

    Коментиран от #26

  • 25 THE CLIMBER

    5 0 Отговор
    ИМА ЛИ ВОЛЯ , ИМА И ПЪТ......
    Беше казал навремето големия Христо Проданов
    Е........надвихте си на егото и волята с цената на на най-скъпото и ценно нещо което имахте , ВАШИЯ ЖИВОТ......
    Въпреки ,че има хиляди други начини ,с които да се докажете като мъже с желязна воля....
    Светла му памет.....
    Жалко е,че си е отишъл така нелепо...
  • 26 Stéphanie 🎲

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "НЕ СЪМ ЧАЛГАР":

    Явно с тебе сме от различни поколения или как да кажа България е много нещо като изостанала във времето във началото имаше Ялта ,Червило такива партита после в Слънчев Бряг сега вече нямам инфо ,знам и виждам поп фолка е номер едно в Бг.😕 това е тъжно.Слушан и метал ,джаз ,ритъмен блус но тази музика ми е в кръвта новото поколение ,прекрасни шоута музиката на белите хора 😉тук таме може да видиш африканец случайно изгубил се в тълпата имат си само Карл Кокс и още двама трима от техен цвят.Парите от много концерти се даряват за нуждаещи хора ,деца...ЮНЕСКО ....Има много се напише но явно с теб сме от различни планети само бих писала на вятъра

    Коментиран от #27

  • 27 ABBEY ROAD

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Stéphanie 🎲":

    Разбира се,че сме от различни поколения......Но това не ми пречи да харесвам и слушам Beatles....Whitesnake...Nazareth...AC/DC.....и прочее подобни....
    Разбира се,харесвам и джаз,но точно този стил,като този в това което си постнала,не го приемам.....Но все пак ти благодаря,че изрази мнението си....

    Коментиран от #28

  • 28 Stéphanie 🎲

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "ABBEY ROAD":

    Велики велики много са рок банди аз те разбирам харесвам и този стил.Извини ме ако съм те засегнала специално за теб поздрав любима песен - Judas Priest-Diamonds and Rust ❤ .Вечният стил рок прав си 👍но по младите малко се промени времето 😉а Металика са ми фаворити имам доста и в колата и в този стил.

    Коментиран от #29

  • 29 ABBEY ROAD

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "Stéphanie 🎲":

    Оооо....Благодаря ти...Наистина ме трогна...Много мило....
    Приеми и моите най-искрени поздрави .....Вече почти не можеш да срещнеш човек с когото да споделиш неща,които харесваш и той има същата нагласа и предпочитания и това аз открих в твое лице.....

    I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS на FOREIGNER е специален поздрав за теб !!!

    Коментиран от #30

  • 30 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "ABBEY ROAD":

    Cinderella - Don't Know What You Got (Till It's Gone),Manowar - Warriors of the world,Axel Rudi Pell там няма празно всичко е добро,HALLOWEEN....


    и малко жица с големитеее -Metallica - For Whom The Bell Tolls - Robert Trujillo,
    Kirk Hammett ❤ 🤘🏼Докосна ме много приятел ,мерси респект

    Коментиран от #31

  • 31 ABBEY ROAD

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "Stéphanie 🎲":

    WOW......Впечатлен съм......!!!! И за лека нощ .....Love will keep us alive на Eagles.....Ще се радвам ако един ден Съдбата ни срещне....Получи се добра дискусия и наистина ми харесваш.....