13 Януари, 2021 11:28 6 629 16

Моника Валериева се извини на приятелката си Светлана (СНИМКА)

  • светлана василева-
  • светлана гущерова-
  • моника валериева-
  • плеймейтка-
  • мис плеймейт

Преди дни Валериева посочи най-успешните жени, явили се на конкурса Мис Плеймейт, като пропусна името на Светлана

Пропуск от страна на Моника Валериева да спомене името на приятелката си Светлана Гущерова в интервю, говорейки за успешните плеймейтки, я накара бързо да се извини на засегнатата дама. Моделът обърна палачинката и в стори в Инстаграм обстойно обясни защо е пропуснала добрата си приятелка, пише woman.bg.

"Пожелавам ти винаги да си над нещата и да не обръщаш внимание на измислени новини и търсени сензации! За мен "Плейбой" и "Плеймет" нямат допир до теб и твоят живот! Ако за някой това, че не те споменавам в интервюто си като "популярна плеймейтка" е скандал, за мен че не си в това число, е комплимент. Ти винаги ще си една от най-добрите ми приятелки! Прекрасен човек, съпруга, майка и вече бизнесдама", написа за Гущерова Моника.

Моника Валериева се извини на приятелката си Светлана (СНИМКА)
Снимка: Инстаграм

Брюнетката обаче не се усети, че с тези думи пак засяга егото на близката си. Едва ли е комплимент това да ти кажат, че нямаш нищо общо с конкурси за красота, имайки предвид, че този стремеж за първото място винаги е вълнувал Светлана Василева. Към днешна дата като г-жа Гущерова, тя може да не се вълнува от титли, но в миналото си, явявайки се на не един и два конкурси е търсела именно това - одобрение и слава като сексапилна жена и изкусителка.

Бързата публикация на Валериева очевидно се опитва да замаже положението след пропуска. Припомняме, че в интервю за Нова телевизия Моника изброи най-популярните момичета на "Мис Плеймейт", из между които нареди и себе си, а добрата ѝ приятелка изобщо не беше спомената. "Не е скромно, но това са само три жени, които станаха известни в България чрез този конкурс. Николета, Златка и аз", категорична бе Валериева, която обаче пропусна да разясни коя от Златките е в Топа - Черната или Русата. Вероятно не е искала да уточнява, че това е Райкова, с която са в обтегнати отношения още от годините, когато се редуваха в леглото на популярните у нас мъже, сред които попада и футболния плейбой Валери Божинов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркантилност

    32 1 Отговор
    в тази снимка има повече пластмаса от интериора на нов автомобил от нисък клас
  • 2 гост

    19 1 Отговор
    Андреева , това ли е най--най ---- ? напиши нещо позитивно !
  • 3 Бай Кокич

    28 1 Отговор
    И двете са грозни.
  • 4 Urko

    20 1 Отговор
    кифлажи
  • 5 пипо

    23 1 Отговор
    не ни занимавайте с боклуци, няма ли интелигентни, образовани и хубави млади момичета, че най низшите трябва да гледаме. Едната все едно има синдром на Даун така изглежда и е толкова малоумна
  • 6 Ужас

    21 1 Отговор
    Светлана Гущерова е проста ама си намери богат мъж... Иначе цяло Търговище я мина
  • 7 Гост

    20 1 Отговор
    Абе тия двете ако верно изглеждат като на снимката ..... мъка мъка !
  • 8 Просто гост

    16 0 Отговор
    Класически селски физиономии,природно грозни,никаква пластмаса и корекции не може да свърши работа в случая.Кви са тия мъже дето ги харесват,акълът ми го не побира.Бляяк
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Не е ли вълнуващо,

    4 1 Отговор
    да може да се коментират джуките на Валериева и цветът на гащите на Джей Ло?
  • 11 от чужбина

    8 1 Отговор
    Един от чужбина.Не знам кой им се кефи на тези прооости селянки,но те са платени к...ви.Стават само за яко блъскане,но за разговор на различни теми-абсурд.Кучето ми е по интелигентно от тях.Такива като тези,си ги поръчвам с двупосочен билет и заплащане при пристигане,но в последно време съм скептичен към тях.Някой ще попита защо го правя,след като ги смятам за тъъпи.Ами прави ми кеф да им гледам саира,какво правят за пари-всичко и до колко са способни да се унижават-до край.Иначе с тях може и проблеми да си навлечеш.Човек може без да иска да им спука силикона(ако е ниско качество,както отпред,така и от зад),и ако нямат застраховка,може да има проблеми.Иначе, не съм противе,разкрасяването,но ако се прави с мярка.Не мога да разбера,колко прости трябва да са родителите,за да подаряват за абитуренските балове,нови гърди или други екстри на дъщерите си..И това е явление само в България.Или тези така наречени плеймейкърки,който търсят да се продават за повече пари,за да се разкрасяват и да си мислят че са медийни звезди.Освен за блъскане,за друго не стават.Ако трябва да съм честен,не бих излизал сред обществото с такъв тип жени,защото ще ме е срам.Поради тази причина,когато съм в България,не им се обаждам,за да не се излагам някъде и ли да ме светнат папараци,а после да се чудя какво да обяснявам на жена си.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Добри приятелки в добро общество

    3 0 Отговор
    Приятелството и враговете са цял живот....!

    Коментиран от #14

  • 14 Айм сори, лека поправка

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Добри приятелки в добро общество":

    Иначе си губи смисъла..... са за цял живот...!
  • 15 БОКО

    6 0 Отговор
    МУРВИ
  • 16 Мурвиии

    6 0 Отговор
    Синоним на плеймейтка ...