Last news in Fakti

7 Декември, 2012 10:45 6 888 1

Криско подписа с Facing the sun

  • криско-
  • договор-
  • песен-
  • facing the sun

Вече е факт - Криско е новото попълнение на лейбъла Facing The Sun, от който вече са част Ъпсурт и Лора Караджова, наред с много други артисти. Освен това, всички хитови заглавия от каталога на Криско вече са достъпни на mp3 за легално сваляне чрез платформата на Facing The Sun в iTunes.

След броени дни излиза и дългоочакваното ново видео на Криско “Не дължа нищо”, заснето с балет Магия и Мика Стоичкова, което ще бъде достъпно единствено на официалните канали на Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7.

„Отдавна беше време да се създаде единен синдикат на артистите, който да се грижи за общите ни интереси”, коментира Криско решението си да се присъедини към лейбъла и добавя: „Радвам се, че това вече се случва и с Facing The Sun ще работим заедно.”

От централата на лейбъла в Mюнхен потвърдиха информацията и определиха Криско като изключително способен и интересен артист с международен потенциал. Относно бъдещите съвместни проекти за сега от Facing The Sun запазват мълчание. Вероятно обаче всичко е само въпрос на време, тъй като Криско изглеждаше видимо доволен от споразумението, а един от създателите на лейбъла сподели, че с Криско "предават на едни вълни" и очаква работата им да спори.

Кристиан Талев – Криско е роден на 11.05.1988 в София. Неговата кариера се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент. В амплоато си на изпълнител набляга върху хип-хоп звученето примесено с поп мотиви, а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно. Посещенията на неговата продукция в интернет надхвърлят 15 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Don

    1 0 Отговор
    Никаква продукция няма този наркоманирал тъпир, всичко са парцалки , хореография и хартийки във въздуха имитиращи сто доларови банкноти. Този човек е абсолютно дърво пред камерата, той не е за вибокс дори, а текстовете му са плоски като мозъка му. На снимката прилича на силно зависим комунец в много тежък период от живота си. Чудя се чия слава е по-голяма, тази на Криско в България, на Джъстин Бийбър в САЩ или на Чък Норис в общовселенски мащаб? Трябва да си мазохист за да слушаш "творчеството" му.