Last news in Fakti

12 Декември, 2012 00:30 3 698 0

Миро с нов клип към "Върха на планината"

  • миро-
  • песен-
  • клип

Миро (или Мирослав Костадинов от бившия дует „Каризма“) представи най-новия си клип - към песента „Върха на планината” от неговия втори албум „Месия“, който трябва да види бял свят догодина напролет.

Видеото е заснето в Карлуковския карстов комплекс и околностите на Витоша. Режисьор е Николай Павлов, а в клипа участва и красивата Ваня Билева. Ръкописният шрифт в кадрите е почеркът на самия изпълнител, който е и автор на музиката и текста на парчето. Аранжиментът е на Миро и Иван Иванов. Гост в ритъм секцията е Калин Вельов.

Финален мастеринг – Дейв Къч. Продуцент –David & Light.

Песента е лирична балада в стила на ангелогласния блондин, който на представянето в "Планет" сподели, че не очаква тя да стане хит. Вероятно от скромност, тъй като парчето вече активно се върти по радиостанциите, а мелодичният рефрен доста лесно се набива "на уши".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА