Необходими продукти:
• 1 яйце
• 1/2 ч.ч. прясно мляко
• 1/2 ч.ч. брашно
• 10 г бакпулвер
• 50 г сирене
• 1 щипка сол
• 1 ч.л. олио
Начин на приготвяне:
Разбъркайте жълтъка с прясното мляко. Сипете брашното, смесено с бакпулвера и натрошеното сирене. Отделно разбийте белтъка с щипка сол, да стане на твърда пяна и я прибавете към другата смес.
Изпечете сиренките на тиган, леко намазан с олио, като сипвате от тестото със супена лъжица и изпичате от двете страни равномерно до готовност.
-10 +1
Коментиран от #3
-4 +2
До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":
Ти ли си бе ко-злонафуйски серсемино?
-4 +1
Коментиран от #5
-4 +4
До коментар #4 от "Лора":
Епа ако искаш ШПЕК ???!!!
Коментиран от #6, #7
-2 +4
До коментар #5 от "киро Жарта":
Фкусен е....!
-0 +0