Last news in Fakti

13 Декември, 2012 12:22 1 514 0

Бони получи годежен пръстен за рождения си ден

  • бони-
  • годежен-
  • пръстен-
  • певица

 Певицата Бони вече навърши 39 години, като предпочете да отпразнува събитието  в тесен семеен кръг.

„Омръзнаха ми бурните рождени дни, които правех преди години. Сега събрах най-близките ми хора. Това е важно за мен. Да съм с дъщеря си Михаела и с моя приятел", разкри за „Монитор" Бони.

Тъй като е изключително суеверна,  тя отказа да разкрие  името на мъжа, с когото споделя леглото си през последните три месеца.

Единствените думи на звездата  за него бяха: „бизнесмен, който няма нищо общо с музикалните среди", като добави, че връзката им се развива изключително добре.

„Получих пръстен от него. Много съм щастлива и влюбена. Виждам се като булка през лятото. Сватбата си я представям много приказна и красива", сподели  изпълнителкатa.

На въпроса дали работят за второ дете, тя отговори следното:

„Това е Божа работа. Когато се случи, тогава ще ви споделя. Бих искала дъщеря ми да има братче или сестриче."

Въпреки, че Бони обеща след излизането си от Big Brother да завърши своето средно образование до края на 2012 г., то очевидно това няма да стане факт.

„Ще започна да се готвя за изпити. Имам още три-четири да взема, но до коледните празници ще съм абитуриентка", бяха думите на певицата.

Да, обаче в момента Бони вижда нещата по друг начин.

„Има време за всичко. Защо да бързам? Сега съм се отдала на заслужена почивка. Идват празници, искам да отделя по-голямо внимание на дъщеря си и на мъжа до мен. Напролет ще завърша", каза тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА