Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 09:15 3 896 7

Еротична платформа пожела "бомбите" на атрактивна баскетболна фенка

  • хулиана карлос-
  • фенка-
  • еротична платформа

25-годишната Хулиана Карлос се изявява като влогър, като в профила си в Инстаграм има близо 80 хил. последователи

Една от популярните еротични платформи в САЩ е проявила интерес към тялото на атрактивна баскетболна фенка. Става дума за 25-годишната Хулиана Карлос, която се изявява като влогър, като в профила си в Инстаграм е следвана от близо 80 хил. души.

Заради сексапилната ѝ визия компанията CamSoda е отправила предложение към Карлос, чиято медийна слава стана още по-широка, след като влезе във вербална конфронтация с една от звездите на NBA ЛеБрон Джеймс по време на мач с "Атланта Хоукс".

Именно покрай този инцидент, заради който Карлос впоследствие поднесе и своите извинения, популярността ѝ набрала чудовищна скорост, което пък провокирало от компанията да ѝ предложат сътрудничество.

"Взимайки предвид факта, че сте модел в Инстанграм с голям брой последователи, които се увеличават с всеки изминал ден, бихме искали да ви отправим оферта, в резултат от която ще се сдобиете с многомилионна аудитория," пишат от CamSoda до привърженичката.

Малко по-късно разясняват и къде е "уловката".

"Ние сме онлайн платформа за възрастни и ще можете да си покажете "бомбите" на света. А в случай, че решите да участвате и в някое от нашите едночасови еротични шоу програми, ние ще ви възнаградим с 50 000 долара," предложили ѝ от компанията.

Какъв е бил отговорът на 25-годишната Хулиана Карлос все още не е ясно.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сбъднати мечти

    6 1 Отговор
    Ще приеме!
  • 2 Мераклийче

    6 1 Отговор
    Дано да ги покаже.
  • 3 Не иска нови зъби със сини венци

    3 1 Отговор
    ,, Бомби,, гърдите на жените се чудят по какъв начин да ги,, олицетворят,,,, епитизират,, но една красива жена, каквито и,, бомби,, да има, те и стоят добре..... завиждам тайничко на естествената красота......!
  • 4 Юнак с голям мустак

    7 0 Отговор
    Тая ще я скъсам кат Работническо дело едно време,клекнал..
  • 5 Дедо поп

    2 1 Отговор
    Аз имам топки. Колко плащате да ги покажа
  • 6 Варна

    2 0 Отговор
    Гледах клипа със скандала-тази заслужава да й се хвърли протеин по цялото тяло отпред, отзад. Сега разбирам защо е баскетболна фенка, там играчите са 95 % черни и се славят с.... анаконди, питони и маркучи с най-различни диаметри. :) Мда...ти да видиш.
  • 7 Дядо попе

    1 1 Отговор
    Едно море....чиста голо, чиста босо.....само,, тена,, от тебе...!