Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 16:29 1 632 2

Джордж Клуни пише романтични писма на Амал по време на памдемията

  • джордж клуни-
  • амал клуни-
  • любовниписма-
  • романтика-
  • пандемия-
  • актьор

Актьорът знае как да поддържа пламъка между него и съпругата си жив

Джордж Клуни пише романтични писма на Амал по време на памдемията - 1
Снимка: shutterstock

Джордж Клуни доказа, че романтичните мъже все още съществуват. Нещо повече, в свое интервю за AARP той сподели, че е привърженик на старомодния романс.

В разговора с медията звездата от "Бандата на Оушън" разкри, че спазва една определена традиция, която му носи истинско удоволствие, а именно да пише прочувствени писма до съпругата си Амал, при това на хартия.

"Дори в днешното време, когато пандемията принуди множество страни по земното кълбо да обявят локдаун, за мен е удовлетворение да напиша писмо на жена си, което да оставя на бюрото ѝ. Тя пък пъха отговора си под възглавницата ми", разказва той, уточнявайки, че за него това са най-истинските послания, носещи огромна сантиментална стойност.

"Имам писма от Пол Нюман, Грегъри Пек, Уолтър Кронкайт и т.н., които съм рамкирал и закачил на една от стените у дома. Ако бяха имейли нямаше да бъдат толкова специални. Може би поколението ни е такова и след 20 години нещата няма да стоят по този начин, но в момента съм благодарен, че все още има някой, който да седне и да пише до мен", споделя Клуни.

Холивудската знаменитост изтъкна, че двамата с половинката му оставят писма на децата си Ела и Александър, които през това лято ще навършат 4 години. Той обясни, че всяка година те предприемат пътуване за два дни, само че без своите наследници, за да прекарат малко време насаме, далеч от родителските си отговорности, но задължително оставят писмо на всеки един от тях, преди да заминат.

Близнаците се родиха през юни 2017 г. - месец, след като Джордж отпразнува своята 56-а годишнина. Сега той говори открито за това какво е да бъдеш по-възрастен баща, както и защо навремето се е спрял на по-традиционни имена за своите отрочета, макар че напоследък все повече хора предпочитат необичайните названия.

"Не исках странни имена за тях, и без това ще имат достатъчно проблеми, защото са деца на популярна личност, това и без друго е трудно. Ето, синът на Пол Нюман се самоуби, както и този на Грекъри Пек... Такава бе съдбата и на момчетата на Бинг Кросби. Аз обаче съм в такава възраст, че докато Ела и Александър пораснат, ще бъда толкова стар, че вероятно едва ще дъвча залък хляб, така че не изобщо не вярвам те да се сблъскат с каквито и да било последствия от моята слава", шегува се Клуни.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 В климакс се и той

    2 1 Отговор
    Горкия Джорджи....!