8 Февруари, 2021 16:40 6 280 6

Тези 4 зодии страдат най-много заради ретроградния Меркурий

  • астрология-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • меркурий-
  • ретрограден меркурий

Представителите на тези знаци трябва да внимават дори в мислите си

Тези 4 зодии страдат най-много заради ретроградния Меркурий - 1
Снимка: shutterstock

Писателката и експерт по астрология Кейт Роуз посочи зодиакалните знаци, на които ще им е най-тежко в периода на ретроградния Меркурий от 29 януари до 25 февруари, пише YourTango, цитиран от DarikNews.

Според Роуз този период е най-известен с това, че носи много проблеми, както в работата, така и в личния живот.

Въпросният период ще е благоприятен етап за Риби и Деви, което съвсем няма да бъде така за Водолей, Лъв, Скорпион и Телец.

„Тези четири знака трябва да внимават дори в мислите си, защото Меркурий обича да се „шегува“ с това, което ни се струва важно в реалния живот“, предупреждава Кейт Роуз.

За да изкара сравнително спокойно този етап, Водолеят трябва да се съсредоточи върху приятели, връзките и личната среда през следващите три седмици, тъй като именно в тези области на живота Водолеят ще усети предстоящите промени. Роуз отбелязва, че не всички промени ще бъдат от полза. Но неуспехите ще трябва да бъдат приети, преди да се премине към следващия етап.

За Лъвовете, които са безгрижни и повърхностни в живота и любовта, е време да помислят какво е наистина важно и необходимо за тях. За целта Кейт Роуз съветва представителите на този знак да задълбочат повече в това, което отдавна искат да направят.

По време на ретрограден Меркурий и дори след това, Скорпионите се трансформират вътрешно. Първоначално промените ще ги изплашат, тъй като представителите на този знак са свикнали да нагнетяват положението и да считат, че са най-лошите. За да не се обезсърчават, Кейт Роуз ги съветва да се самоанализират и да разберат защо изпитват такива чувства.

Тя е уверена, че макар за Скорпионите няма да е лесно да приемат промените в живота си, те могат да станат истински щастливи и да почувстват облекчение от факта, че най-накрая са успели да излязат от някои ситуации.

За Телец започва ново пътуване, свързано с вътрешното им рестартиране. Ако през последните месеци са успели да се “рециклират“ задълбочено, значи е време да се уверят, че и във външните прояви животът им съответства на новите им усещания. За това Кейт Роуз съветва те да отстояват позицията си и да не слушат другите.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дебил

    5 2 Отговор
    На една ретро ограда ме опъна един ! Казваше се - Меркуриййй !
  • 2 Гост

    6 1 Отговор
    Каква поредна женска драма!
  • 3 адаша

    4 1 Отговор
    Изнервих се. Още утре си сменям зодията...
  • 4 Герак Митко

    3 1 Отговор
    Малоумна работа.
  • 5 мозък

    3 1 Отговор
    Дръжки, безмислени глупости.
  • 6 Брендилия

    2 0 Отговор
    Авторката е спала на течение.. Ретроградният Мер курий действа на хора, не на зодии