Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 11:28 2 663 12

Вдовицата на Лари Кинг оспорва завещанието му в съда

  • лари кинг-
  • завещание-
  • съпруга-
  • шон саутуик кинг-
  • съд-
  • оспорва

Легендарният водещ остави наследство от 2 милиона долара, от които съпругата му няма да получи нищо

Вдовицата на Лари Кинг оспорва завещанието му в съда - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

В края на януари светът се прости с тв легендата Лари Кинг, който почина на 87-годишна възраст. Един от най-популярните водещи в историята на американската телевизия остави в завещание богатство в размер на около 2 милиона долара. Но сред хората, които ще получат нещо от парите му, не фигурира съпругата му. По тази причина 61-годишната Шон Саутуик Кинг ще опита да оспори завещанието в съда, пише ladyzone.bg.

Документът е променен около година преди смъртта на Лари Кинг, когато се е разделил със съпругата си. В момента на смъртта на тв иконата, двамата са били в процес на развод. Тя не е била запозната с промяната и е считала, че в сила е все още завещанието от 2015 г., с което е била запозната и което ѝ е давало контрол върху богатството на водещия.

Според новото завещание всичките му средства трябва да бъдат разделени по равно между петте му деца. За съжаление, Лари Кинг преживя двойна трагедия през 2020 г., когато две от тях починаха само с няколко седмици разлика едно от друго - дъщеря му Чия почина от рак на 51 години, а синът му Анди - от сърдечен удар на 61.

Самият Кинг издъхна в началото на 2021 г., след като се разболя от COVID и очевидно не е имал време да оправи текста в завещанието.

Лари Кинг и Шон Саутуик се ожениха през 1997 г. и прекараха заедно 22 години. През 2019 г,. се разделиха и през 2020 г. водещият подаде молба за развод и обясни, че отношенията им са стигнали до момент, от който вече не могат да продължават: "Имахме много голяма възрастова разлика и това се отрази негативно", обясни той в интервю от 2020 г. "Освен това тя е религиозна мормонка, а аз съм агностик, така че понякога и това създаваше проблеми."

Основанието на Шон да иска да оспори завещанието е, че след раздялата си, двамата с Лари Кинг са поддържали връзка един с друг и е имало шанс той да размисли и да я приеме обратно.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    10 2 Отговор
    АБСОЛЮТЕН РЕПТИЛ....после нямало конспирация,да бе да...
  • 2 Гаргамел

    11 1 Отговор
    Тоя пич по богатство не може да стъпи ина малкия пръст на корифея на екра и англииския език Барека.....ти да видиш...ГешеФФФ???
  • 3 сдеее

    21 0 Отговор
    Миленче пак не си преписала правилно :) 2 млн долара най-вероятно струва само едната от много летни вили на Лари Кинг ;)

    Коментиран от #4, #5

  • 4 сила

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "сдеее":

    по точно градинската барака......ФАКТИ БГ.....титани на мисълта,интелект на ползу роду
  • 5 Пурко

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "сдеее":

    Точно така е! За много повече става на въпрос!

    Коментиран от #6

  • 6 Гаргамел

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пурко":

    вярно е, сега проерих, става въпрос за около 100 мил$.
    Некадърно преведена стятия е това горе, само единия въпросен имот е 2 мил...
  • 7 Оспорвай си

    6 1 Отговор
    И аз оспорвам наглите грабежи, които някои си позволиха по време на реституцията и присвоиха имоти, които никога не са им принадлежали, а истинските собственици или техните наследници получиха приватизационни бонове (хартийки, изкупувани после на половин цена) или някакви други недвижими имоти, които нямат и половината от стойността на онова, което навремето им е било национализирано.
    Оспорвам, ама кой ме пита ...
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Да се оспорва Завещание???И това ли го има???
  • 9 дедо шишарко

    3 0 Отговор
    Никога с мормонка....
  • 10 Нидейривааргентина

    5 0 Отговор
    Дъртия евреин е постъпил логично.
  • 11 незнайко

    0 0 Отговор
    Да се раздели между 5- те му деца ! Като са починали това не значи, че нямат наследници . Всеки получава по 400 000 и сагата приключва . То пък едно голямо наследство !!!
  • 12 АЙДУК

    2 0 Отговор
    А КОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА МУТРАТА !? ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ ПОНЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ !