Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 07:00 9 545 0

Вашият хороскоп за днес, 25.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Многообещаващ ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 25.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Мислете позитивно и гледайте оптимистично на живота, това е от голямо значение днес. Позволете си да се почувствате свободни и да бъдете себе си, независимо дали ще получите одобрение и дали ще ви забележат. Денят може да е изключително добър, стига да не бъдете лениви, може да материализирате неща, които доскоро са изглеждали нереалистични.

Телец

Чувството за сигурност ще е от голямо значение за емоционалното ви равновесие днес. Не изпитвайте съжаление за миналото, а се опитайте да гледате с вяра напред. Много лично приемате всичко, което ви казват, а това определено не е правилната реакция, къде е прословутото ви чувство за справедливост…

Близнаци

Многообещаващ ден, можете да постигнете страхотни неща, стига да не се разпилявате. Организацията е слабото ви място, не я подценявайте. За щастие колеги ще ви се притекат на помощ. Не разчитайте на случайността, залагайте на сигурно.

Рак

Всичко ще се случва бавно и полека и това може да ви извади извън нервни. Бъдете по-спокойни, не всички работят с вашето темпо. Добри шансове да спечелите нещо допълнително, но избягвайте да правите компромиси (особено със съвестта си).

Лъв

Никой няма да е в състояние да ви разубеди, че онова, което правите не е правилно. Вие сте готови да отстоявате себе си и това разбира се е чудесно. Обстоятелствата ще ви накарат да мобилизирате всичките си сили, за да се превърнат идеите ви в реалност.

Дева

Днес ще се вълнувате от необикновени неща и ще се срещнете със странни хора.. Промяната в рутината едва ли ще ви притесни, напротив може само да ви провокира. Доверявайте се на интуицията си, тези сигнали не са за пренебрегване, направете нещо, за да промените нещата.

Везни

Грижите ви днес ще са много по-малко, ще се чувствате доволни от живота. Късметът ще е с вас, очаквайте добри новини и приятни изненади. Хубав ден за явяване на изпити, а също и за срещи със съмишленици. Вечерта си позволете някои малки удоволствия.

Скорпион

Днес ще сте много по-сериозни и разсъдливи, ще се отдадете изцяло на стремежа си да подобрите собствеността си. Ще сте много по-консервативни и трудно някой ще ви внуши нещо новаторско. Критично ще гледате на нещата, но пък това ще помогне на идеите ви да намерят подходяща почва за развитие.

Стрелец

Добър шанс за влюбените, стига да не говорите прекалено отвлечено и да не мърморите за щяло и нещяло. Днес може да получите интересни предложения, не ги отминавайте с лека ръка. Справедливостта ще е основния ви мотив за действие, все пак не забравяйте да бъдете преди всичко човечни.

Козирог

Не чакайте подходящия момент да дойде, използвайте настоящия и това, с което разполагате. Колкото по-напред отивате, толкова повече възможности ще откривате.

Водолей

Сутринта ще сте сте малко нервни, но с напредването на деня ще се върне позитивният ви поглед към света. Сега е време за анализи и планове, действията ще почакат малко.

Риби

Денят може да се окаже много изтощителен, ако не се щадите повече. Имате нужда да се чувствате по-сигурни в работата си. Днес трябва да действате по-спокойно и да изхвърлите всички страхове от ума си.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА