Last news in Fakti

9 Март, 2021 07:00 8 551 0

Вашият хороскоп за днес, 09.03.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един стандартен работен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 09.03.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Силата не е в ръцете или мускулите ви, а в сърцето и неговите желания. Внимавайте какво си пожелавате, защото най-болят сбъднатите желания. Не винаги, за щастие. Просто не забравяйте, че силата на желанията е огромна.

Телец

Ще усетите предимствата на работата в екип, макар че следобед ще се опитат да ви прехвърлят по-голяма част от работата. Не оставяйте да ви измамят, деликатно извъртете нещата.

Близнаци

Един стандартен работен ден, с всички радости и неволи. До обяд ще си мислите, че всичко е идеално и обичате това, което правите, но следобед ще се опитат да ви опровергаят като ви донесат толкова работа, та ще ви се стори, че потъвате. Вдишайте дълбоко, това е играта на живота -вдишване и издишване. И трудностите ще минат.

Рак

До обяд нещата се развиват по познатата схема. Гледайте да си нямате сериозна работа с жени, защото може силно да ви изнервят. Следобеда е подходящ за творчески занимания и за пазаруване, особено на детски неща.

Лъв

Помъчете се до обяд да уредите сериозните си ангажименти, защото след това ще ви е доста по-трудно. Ако имате работа с държавни институции свършете я преди 12. Вечерта най-добре прекарайте със семейството в обичайните занимания.

Дева

Сутринта ще ви се наложи да уредите някои финансови задачи и най-добре не го отлагайте, защото след обяд ще имате толкова много нови ангажименти, че ще се чудите с кое да започнете. Действайте по-систематично и не се разсейвайте.

Везни

Идеален момент да докажете качествата си най-вече в професионален аспект. Един отдавнашен приятелски разговор днес добива по-сериозни измерения и можете да спечелите, ако не се колебаете много.

Скорпион

Днес се представяте в цялото и великолепие. Е, възможно е да драматизирате малко повече, отколкото е нужно, но това е част от чара ви. Може би ще ви се иска да си купите нещо по-специално за самите вас. Не бъдете твърде ларж, ако не се налага.Продавачите набързо ще ви преценят и може да ви оскубят подобаващо.

Стрелец

Не е най-лекият ви ден, но сте имали и далеч по-трудни. Преди обяд нещата ще вървят по-плавно, но след това ще разберете нещо, което доста ще ви потисне. Не позволявайте на клюките и слуховете да ви вгорчат живота, потърсете положителната страна за вас в създалата се ситуация.

Козирог

Опитайте да приключите преди обяд с важните служебни задачи, защото след обяд ще имате далече по-приятни занимания и няма да ви е до това. Очаквайте интересни новини от приятели в чужбина.

Водолей

Отделете време за кореспонденцията си още сутринта, защото следобед ще имате доста сериозни ангажименти и отговорности. Денят не е много подходящ за подписване на важни документи, твърде вероятно е да ви подведат, макар и неумишлено. Бъдете бдителни.

Риби

Едно неприятно напрежение ще ви съпътства от сутринта, но то постепенно ще се уталожи. Следобедът е много подходящ за явяване на изпити и събиране на информация, най-вече за обучение. Не се противопоставяйте точно днес на началниците и учителите си, не е във ваша полза.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА