7 Юни, 2021 22:24 1 417 0

Din-Yo на мисия в Космоса за „Времето не спира“

  • din-yo-
  • времето не спира-
  • анна банкина

В музикалната лента участват актьорите Лилия Лилова, Анна Банкина, Асен Караниколов и други

Din-Yo на мисия в Космоса за „Времето не спира“ - 1
Фотокредит: Иво Марков

Вечната тема за времето - времето, което не можем да върнем, любимите хора, които то ни отнема и любовта, която не можем да забравим засяга новия проект на RnB изпълнителя Din-Yo. „Времето не спира“ по текст на самия изпълнител и музика и аранжимент на Бате Пешо идва след успешните му парчета с Лео, Део, Играта и Марина – „Всеки миг“, „Петък вечер“, в което си партнира с Марина Драгомирецкая, самостоятелното “Мисли летят” и още много други.

Видеото на новата му песен е дело на режисьора Диляна Данева и е като късометражен филм с фантастичен привкус.

Разказва се за влюбена двойка, в чиито отношения цари хармония и топлина до момента, в който главният герой не е призован да замине на самоубийствена мисия в Космоса. Din-Yo трябва да спаси Земята от приближаващ астероид, което го разделя с любимата му. Лентата завършва необичайно с пост кредит сцена, представяща, какво се случва след години с главните герои.

В музикалната лента участват актьорите Лилия Лилова, Анна Банкина, Асен Караниколов и други. Една от локациите на снимките е космическата станция „Плана“. Любопитна подробност също е, че част от ефектите в клипа са дело на популярния графичен дизайнер Наваз Аламгир. Работилият по „Venom”, “Спайдър мен – далече от дома“, „Мъже в черно – глобална заплаха“ и предстоящия „Джурасик парк: Господство“ се съгласява Диляна Данева да използва негов материал за проекта с Диньо Господинов или познат повече на меломаните като Din-Yo.

По време на снимките, актрисата от „Пътят на честта“ и „Скъпи наследници“ Анна Банкина разкрива, че конкретни сцени от видеото като действие, почти дословно са се случвали реално в живота ѝ между нея и нейния съпруг.

Din-Yo на мисия в Космоса за „Времето не спира“

Диньо Господинов, известен повече с псевдонима си Din-Yo пише песни от тийнейджър, като е автор на текстове изпълнявани в поредица музикални събития, организирани от БНР. През 2010 г. с джаз певицата Марина Драгомирецкая са финалисти на конкурса „Златен Арлекин“ с песента “Питаш ме“. Роденият в Нова Загора изпълнител е победител и в конкурса за поезия на фондация „Св.Св. Кирил и Методий”.

През следващите години за Din-Yo следват клубни участия с групите Big Question, Ehoo и в дует с народната певица Милена Караджова. През 2013 г. започва съвместна дейност с Bate Pesho (Studio Buster), с когото си партнират и до момента. Заедно с Марина Драгомирецкая записват в дует RnB парчето “Искам твоята“, а само няколко месеца по-късно е заснето и видеото към общата им песен “Петък вечер“. На следващата година става факт парчето “Всеки миг”, в която взимат участие Део, Лео, Играта и Марина. Същата година Din-Yo е част от изпълнителите включени в турнето Coca-Cola Happy Energy Tour.

В края на 2014 г. Din-Yo записва самостоятелното парче “Мисли летят” и реализира клип към него. През 2015 г. е номиниран за RnB изпълнител на годишните 359 HIP-HOP награди и от сцената на събитието, представя песента ”Own The Sky” с Marssa Carme.

В началото на 2016 г. Din -Yo започва работа по самостоятелен албум. През 2018 г. са заснети клипове към песните “Най-лудата“ и “Мога“, а песента „Огледален свят“, става част от саундтрака на независимият, игрален филм „Танго в тунела“.

Din-Yo на мисия в Космоса за „Времето не спира“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА