Last news in Fakti

21 Март, 2021 13:35 4 354 18

Часове преди имения си ден, почина майката на Андрей Баташов

  • андрей баташов-
  • майка-
  • почина-
  • имен ден-
  • велислава дърева

10 години Теодора Стефанова живя сама с огромната си мъка

Майката на актьора Андрей Баташов - Теодора Стефанова е починала снощи, часове преди днешния си имен ден (20.03 б.р.). Тъжната вест съобщи във Facebook журналистът Велислава Дърева, която бе близка до семейството на талантливия артист.

"Снощи, в навечерието на Тодоров ден почина майката на скъпия ми приятел Андрей Баташов - Теодора. Сбогом, миличка мамо Доре!", написа Велислава Дърева. Теодора Стефанова си отиде 10 години след непрежалимия си син и също като него преди имения си ден. Андрей издъхна в навечерието на Андреевден - на 29 ноември 2010 г.

"Животът ми свърши с кончината на Андрей. Времето не може да излекува мъката ми по него. Ето вече 10 години станаха, но аз продължавам да си говоря с него, сякаш е жив. Мъчно ми е, че не остави дете след себе си. Искаше да осинови момиченце точно като Чочо Попйорданов, но, уви, нямаше време. Почина нещастен, не успя да осъществи най-важната си мечта - да има дъщеря", сподели в края на ноември миналата година почернената майка. Така 10 години Теодора Стефанова живя сама с огромната си мъка.

Майката на таланта винеше за кончината на сина си неговата единствена съпруга Боряна. "Синът ми не случи на жена до себе си. Разминаха се в живота. Бяха на различни нива. Ако нещо го съсипа, това бе личният му живот, който беше драматичен. Тази жена просто го опустоши, играеше си с него“, плачеше Дора Стефанова.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз40🏴‍☠️

    7 2 Отговор
    Инокулирана ли е била наскоро? Съболезнования на семейството и близките.
  • 2 Знайко

    7 4 Отговор
    Никой не му е виновен на сина. Сам си е избрал жената, не е важно дали и харесва на свекървата, важното е да му харесва на сина. Той сина и надали ще си избере по-лоша от самия него жена. В тези отношение има взаимност и допълване. "Синът ми не случи на жена до себе си. Разминаха се в живота. Бяха на различни нива. Ако нещо го съсипа, това бе личният му живот, който беше драматичен. Тази жена просто го опустоши, играеше си с него“
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стамат магарето

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "град козлодуй":

    вземи пример и се присъедини към нея

    Коментиран от #7

  • 5 радио елто

    6 2 Отговор
    васинирана ли е била?
  • 6 No Exit

    11 3 Отговор
    Първо, Бог да я прости жената!
    Второ, синът ѝ (дано е на по-добро място сега), не е трябвало да допуска една жена да му разбие живота, особено когато няма деца. Човек трябва да бъде студен, дистанциран и самодостатъчен. Само така помагаш на себе си и на другите. Градеж върху сърца няма.
    Трето, жените са затова - да плачат, да скърбят, да изливат мъката си. Обикновено жените живеят по-дълго и не е рядкост да погребват своите синове (не дъщерите).
    Четвърто, не се косете че нямате деца: само след пет поколения вече никой няма да си спомня за вас, а вашите гени ще са се размили в гените на бъдещите внуци и правнуци.
  • 7 град козлодуй

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Стамат магарето":

    господине,ша скачам от 5 реактор с главата надолу

    Коментиран от #9, #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Забелязъл

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "град козлодуй":

    Явно при теб всичко е нормално Козлодуйски, мйка ти няколко дена преди да те роди скочи от 5 реяктор с главата надолу и оцеля и те роди нали знаеш лудите и Господ ги пази така че сега е твой ред да скочиш.😂😂😂😂😂😂
  • 10 ужС

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Заинтересованите":

    Честно си куха градинска лейка! Като не знаеш кой е Андрей Баташов, питай гугъл, барем не се излагаш! Но какво те и тересува теб??!? Обзалагам се знаеш биографиите на златките, андреа, джийзъса и джулиана гани, но не си чувал за Баташов - горко ни с такова семе!!!!!

    Коментиран от #12

  • 11 Бог да

    9 0 Отговор
    Прости жената, тежко е когато загубиш децата си, Андрей Баташов беше добър актьор, тамплиер, и светски човек, като всеки наследник на руски дворянски род, имаше проблем с алкохола, разбира се невидим за повечето хора, които не са близки на семейството, просто черния му дроб не издържа, както и при Ласкин, и цяла плеяда техни колеги от близкото минало споминали се преди да навършат 50 заради този тежък порок.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Светльо

    3 0 Отговор
    Тази жена беше преводачка от руски език, омъжена за руснак от дворянски род. За съжаление един ден си тръгнал от нея и Андрей който още бил дете като оставил бележка, че повече няма да се върне при тях Това било доста шокиращо за нея и целия живот й е минал вкопчена в сина Андрей.
  • 15 Гост7782

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "град козлодуй":

    Скачай бе искаш ли помощ да скочиш.
  • 16 Масаон

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "град козлодуй":

    Жената е починала .Лека и пръст. Господ да се смили на душата и. Ти черешки какво пише . Или си кьорав. Какви ги пишеш бе , това да не е от радиацията на централата . Пречисти да мислиш.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 цербер

    0 0 Отговор
    именния си ден