Last news in Fakti

10 Април, 2021 07:00 6 331 1

Вашият хороскоп за днес, 10.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вдъхновен и оптимистичен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 10.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден ще ви предложи много поводи за размисъл. Определено ще бъдат поставени на изпитание вашите ценности и морал. Изхвърлете ненужното, оставете само жизнеспособното.

Телец

Фокусирайте се върху малките неща. Понякога те са много по-важни от големите. Малко ще трябва да поработите, поразчистите, да поподредите, да нагласите. Подгответе се за Великия ден. И отделете една минутка, в която да помислите за смисъла на жертвата. Какво е жертва, кога се жертваме и защо го правим - полза ли търсим или така е редно? Много въпроси ще ви изникнат и много отговори ще намерите. А това променя света, истината и живота!

Близнаци

Ще приемате действията на другите много лично насочени, а всъщност колко души правят нещо лично за вас? Просто всеки го прави първо заради себе си, въпреки цялата си милост или духовност. Ако търсите любов и внимание, най-напред ги покажете, дайте ги на другите и тогава вие ще станете началото на веригата. Вие ще правите нещо за себе си и тогава действията на другите ще придобият друг смисъл и значение.

Рак

Времето, което отделите за себе си в никакъв случай не е загубено, напротив ще се почувствате по-добре емоционално. Започнете утрото с гимнастика за гърба и гърдите, а после можете да поизлезете на пазар, за да обновите пролетния си гардероб.

Лъв

Ден, вдъхновен, оптимистичен, особено следобед. Светът ще изглежда някак по-достъпен и радостен. Правите правилните неща, пък да става каквото ще.

Дева

Днес фокусната точка ще са взаимоотношенията с околните, партньорските връзки, взаимоотношенията на равна нога. Бъдете готови да изслушате, да разберете, да помогнете. Бъдете готови да видите себе си в проблемите на другия. Ако усетите човека срещу себе си като огледало и ако сте честни със себе си, много неща ще разберете, а това е първата стъпка към Промяната.

Везни

Днес вие ще сте фокусът и движещата сила на много от нещата, които се случват. Позволете си да сте смели, активни и инициативни. Не приемайте нещата емоционално. Вложете грижа и внимание, но дайте лично пространство и на другите. Прекалената грижа може да е задушаваща.

Скорпион

Любов, пари, страсти, май ви е нужно да се дистанцирате малко, да погледнете трезво отстрани себе си и да ... потърсите старите приятели. Разпети Петък идва с неговите кръстове, на които разпъва емоциите. Време е да се научите да ги управлявате. Не е трудно, нужно е ясно намерение и постоянство.

Стрелец

Ще имате силен импулс за изява, но скритите страхове ще изскочат като призраци от гардероба. Просто ги развенчайте, призраците са безплътни, дори можете да минете през тях. Можете да се справите, само си повярвайте!

Козирог

Сами си слагате рамките и ограниченията. Покажете на света качествата си, покажете уникалността си, направете нещо уникално и лично ваше си. Вие можете да дарите толкова красота и очарование на света, направете го!

Водолей

Дилемата ви днес ще е по-скоро философска и екзистенциална. Може би едно пътуване някъде, колкото по-непознато и по-далечно, толкова по-добре. Малко авантюристичен дух в днешния ден ще ви измъкне от трудни ситуации. Носете си чувството за хумор в торбичката.

Риби

Интензивен ден е днес. Май вие ще обирате всички негативи. Какво пък, това значи, че имате достатъчно сила да се справите. Да не мислите, че му е било лесно на Юда да поеме цялата вина върху себе си. Разбира се, вашите изпитания ще са прости и земни, не е нужно да се изживявате мъченически. Но пък можете големи изводи да си направите от малките неща.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРИШЪЛЕЦ

    0 0 Отговор
    ама то имало и други зодии освен лъв ...много странно !