Last news in Fakti

19 Април, 2021 07:00 9 099 2

Вашият хороскоп за днес, 19.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста противоречив ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 19.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един ден не блестящ с никакви особени събития. Можете спокойно да се отдадете на домашни занимания. Най-вече ще искате да си починете в непринудена обстановка и сигурно ще успеете да го направите.

Телец

Ден, в който ще ви се иска да свършите доста неща и в крайна сметка май всичко ще остане недовършено. Не се потискайте, днес не е ден за сериозни занимания, забавлявайте се.

Близнаци

За вас нещата ще имат по-сериозно материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак поне се опитайте да не сте големи прахосници.

Рак

Реализацията на проектите може да се окаже твърде скъпа. Избягвайте да давате обещания. Денят е неподходящ за контакти с хора от чужбина.

Лъв

Доста противоречив изглежда днешният ден, миговете на радост от живота ще се сменят на моменти на недоволство и обратното. Не градете големи планове, за да не останете после разочаровани.

Дева

Един приятен ден, в който ще ви се иска да се повеселите с приятели. Оригинални идеи ще ви хрумват по най-невероятни поводи и е добре да ги си записвате, че може да ви послужат.

Везни

Всички ще релаксират, а вие ще си мислите за несвършените задължения. Сериозността е хубаво нещо, но не е днес времето за това. Ако се наложи да се изявявате на обществени места ще имате завиден успех.

Скорпион

Ще се чувствате бодри и изпълнени със сили. Превъзходен ден за излети, разходки, спортни занимания, не го пропилявайте в неща, които бихте могли да свършите всеки делничен ден.

Стрелец

Идеален момент да тръгнете нанякъде. Душата ви жадува за нови впечатления, дайте ѝ ги. Днес ще гледате доста по-оптимистично на света и тези, които ви познават има да се чудят какво ви се е случило.

Козирог

В никакъв случай не оставайте сами на днешния ден. Днес трябва да се огледате в очите на другите (в пряк и преносен смисъл). Причината за всяко едно противоречие потърсете най-напред в себе си.

Водолей

Докато другите се наслаждават на пролетта, вие сте си поставили куп задачи за вършене. Не се вманиачвайте прекалено в чистота и реда. Днес е подходящ момент да отремонтирате някои неща у дома, вместо да ги изхвърляте.

Риби

Един лек и безгрижен ден, в който е добре да отхвърлите всякакви грижи и досадни задължения. Най-добре ще ви се отдават любовните дейности, не пропускайте момента, сега е сезонът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    0 0 Отговор
    Дрън-дрън авторке! 19.04.съм родена. Навършвам 43..

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Брендица":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.