Last news in Fakti

21 Април, 2021 18:29 7 733 3

Зодиите, които ще преживеят предателство през 2021

  • зодии-
  • 2021-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • предателство

Ето кои са те

Зодиите, които ще преживеят предателство през 2021 - 1
Снимка: shutterstock

За 4 зодии 2021 година е подготвила някои неприятни преживявания. Съветът на астролозите към тях е да се подготвят психически за предателство от страна на любим човек.

Скорпион

Като цяло Скорпионите са изправени пред година, пълна с щастие, приключения и надежди. Въпреки това някои събития ще помрачат щастието им. Скорпионите е добре да се подготвят психически за предателство от този, от когото най-малко очакват. И в случая не става въпрос просто за лично предателство. В резултат приятелските и служебните взаимоотношения ще се пропукат и това ще доведе до продължителна „драма“, развръзката на която все още е непозната за звездите.

Водолей

Водолеите влизат в тази класация не в качеството си на предадени, а на предатели. Ще предадете и ще го направите несъзнателно. С постъпката си ще нараните близък до вашето сърце човек. За да избегнете подобна ситуация, анализирайте поведението си по отношение на близките си хора. Ако успеете да откриете „червея в ябълката“ ще успеете да предотвратите недоразуменията и неприятните преживявания.

Риби

Прекалено сте се доверили на някого и съдбата ще ви удари звучна плесница под формата на предателство от страна на този, към когото изглежда вече сте се привързали. За съжаление няма шанс да забележите „заплахата“ по-рано. Но това е опитът, от който се нуждаете точно сега.

Близнаци

Предателството няма да е под формата на "забит нож в гърба", а по-скоро недоразумение. Въпреки това, ще го преживеете тежко, но не се разочаровайте от всички хора след това. Оставете в обкръжението си само тези, на които може да разчитате.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 3 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 2 ГЛУПОСТИ

    5 3 Отговор
    По-големи глупости има ли ?

    Коментиран от #3

  • 3 чети бе

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГЛУПОСТИ":

    има, коментара на №1.