Last news in Fakti

27 Януари, 2013 23:11 1 818 4

Кабарето CRAZY HORSE ще пренесе Париж в София през май

  • crazy horse-
  • кабаре

Трупата на прочутото парижко кабаре CRAZY HORSE, превърнало се в съществен  елемент от културата  и символ на нощния живот на мегаполиса, ще гастролира на 17 и 18 май в София с последната си програма Forever Crazy, част от световно им турне.

Програмата е богата на женска красота, стилни костюми, оригинална музика и потресаващи високотехнологични светлинни ефекти. Стройните силуети,  къпещи се в наситени от цвят лъчи светлина, са определени от  световните медии като “...визуално наслаждение!”, “невероятна мечта” , “ода за женствеността”. 

Световната обиколка на Forever Crazy започва от Виена. Следват Женева, Кан, Монреал, Квебек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпе, Бейрут и др. Екипът се състои от 19 артисти, а техническото и сценичното оборудване и уникалният реквизит надвишава 7 тона.

Шоуто Forever Crazy е създадено в памет на основателя на легендарното кабаре Ален Бернарден. То предлага селекция от най-добрите номера в репертоара им -класиката в жанра “Боже, спаси нашия Барешкин”,  с която откриват всяка прграма от 1989 г. насам, танца на  талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 г. “Криза? Каква Криза!”, инспириран от глобалните икономически проблеми и др.

Кабарето CRAZY HORSE e създадено през 1951 г. от авангардния артист и страстен почитател на женската красота Ален Бернарден, движен от идеята да направи клуб, събиращ в едно изкуството и женската магия.
Crazy Horse е най-авангардното сред всички френски кабарета и същевременно най-известното нощно заведение в Париж.

Организатор на гастрола са DEGRIS EVENTS. Спектаклите ще бъдат на 17 и 18 май от 20.00 и 22.30 ч. в Зала 3 на НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    Такива оголени в Турция ги пращайте там имат повече фенове

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    0 0 Отговор
    За тези които не са гледали тази простотия ще кажа - това си е чист стриптийз бар който в България беше модерен преди 10-15 години . Ако искате да гледате наистина нещо класно ,това е Мулен Руж или Лидо.

    Коментиран от #4

  • 3 калайката

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бхд БхД":

    Защо оставам с впечатление че в прегръдките на Яне Янев например ще си по-доволен!
  • 4 б`М

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Пич,няма нищо общо с украинските миндили и мърши,които се вихреха по баровете преди 10-15 години. Това си е спектакъл с невероятен синхрон между подбрани по конец изпълнителки и,за да попаднеш на него в Париж,си плащаш като поп 100 евро.Разликата между него, ЛИДО и МУЛЕН РУЖ е в това,че в последните две както салоните ,побиращи по над 1000 посетители,така и броят на участниците е значително по-внушителен,но пък качеството на танците е многократно по-ниско - там полуразголени мацки просто си се разхождат по сцината,абсипани с пера,пух и тям подобни простотии.