Last news in Fakti

19 Май, 2021 13:28 11 782 9

Мъжът на Джулиана Гани разобличи Сами Хоссни (ВИДЕО)

  • джулиана гани-
  • илиян найденов-
  • сами хоссни-
  • скандал-
  • разкрития

Фитнес инструкторът Илиян Найденов създаде 1-часово видео, в което говори за конкурента си

Тежки обвинения и разкрития заваляха срещу Сами Хоссни от половинката на Джулиана Гани. Съпругът на блондинката - Илиян Найденов, изобличи, че треньорът на Криско не е това, за което се представя.

Хоссни и мъжът до Гани водят война в социалните мрежи от няколко месеца. Тогава прелетяха и заканите помежду им, че ще се видят в съда. Всичко започна, след като участникът във "Фермата" публично оплю звездната двойка за чая за отслабване, който продават и подвеждащите реклами, които му правят.

Това мотивира Найденов да се зарови в живота на треньора на Криско и да покаже, че Хоссни няма нужното образование. Или поне не е представил такова, въпреки че е приканван многократно да го направи.

Както е известно, Сами се представя за успешен диетолог и фитнес треньор. За разлика от него Найденов е показвал дипломи, който му дават право да практикува всеки от занаятите си.

Разследването на половинката на Малката Джулка показва, че всъщност Хоссни изобщо не трябва да прави хранителни режими, тъй като засега не е показал никъде да има нужната квалификация. До тези заключения достига съпругът на Гани след куп срещи с адвокати.

"Едно лице, което твърди, че е диетолог, без да има нужната квалификация, тоест да има образование, е наказуемо. Наказва се със затвор до една година. Това ми каза адвокат, след като му обясних казуса със Сами. Подал съм жалба до районния съд да му бъде започната проверка. Ако се окаже, че няма квалификацията, последствията са ясни", споделя половинката на Гани пред "България Днес".

Найденов не спира дотук. Той се заравя още по-назад в миналото на треньора.

По времето, когато Сами влиза във "Фермата", той обяснява във визитката си колко успешен бизнесмен е и как много хора му плащат добре, за да получават съвети за техните бизнеси.

"Порових се доста за този човек - казва Илиян. - Върнах лентата много назад. Правих проучвания по всички възможни канали. Вярно е, че има фирма. Но в нея няма декларирани никакви приходи в този период, когато се бие в гърдите колко е успял. Което ме навежда на мисълта, че тя е просто фиктивна. И до днес той еднолично не управлява нищо. Има дял във фирмата, където има още двама съдружници. Не вярвам човек, който има успешен бизнес, да дели печалбата си с други хора. Не е рентабилно, нали? Това ме навежда на мисълта, че Сами е може би подставено лице. И нищо не е негово", споделя Найденов.

Сами е представен и като 10-кратен републикански шампион по кикбокс. Оказва се, че такава информация никъде не фигурира.

"За неговата кариера като боец няма почти нищо. Успях да намеря едва две негови срещи. Уви, в тях той все е на губещата страна. Не знам. Ако си шампион 10 пъти, все ще има нещо за теб", казва още Найденов.

Илиян изобличава Сами и в дейността му като фитнес треньор. Той се допитва до гуруто в тази сфера - Благой Ангелов, който има куп титли, а е подготвял редица родни спортисти.

"Техниката му е грешна. Ако някой имитира едно към едно упражненията, който той показва, човекът може да се нарани. Това ми каза Благой, след като видя как Сами провежда тренировките си", добави още Найденов.

Във видео с дължина цял час Илиян Найденов коментира всичко, свързано с риалити участника и показва своите срещи със здравни и спортни специалисти.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шматка

    10 3 Отговор
    Участниците във Фермата наричаха сами—Циганин,но гномовете Иван и Андрей успешно редактираха и дори рекламираха Старозагорския Гринго.
  • 3 Читател

    34 0 Отговор
    Сами може би е измамник. Но това не оневинява Илианчо и Джулката, че лъжат малоумниците с "чай за отслабване"...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 По темата

    13 0 Отговор
    За мен Сами насочва хората да не използват продукти, които не действат без спорт и хранителен режим.
    И думите му звучат по-скоро позитивно.

    Докато видеото на Найденов е злобно.
    Защото е с изрязани фрази на Сами опитв да го представи като голям грешник.
    Просто е преувеличено всичко в него.
  • 6 е-БАН

    13 0 Отговор
    Всичко е до образУванието, напр. жена му Джулка има "три виШи и едно друго", така че моля всеки, който няма поне титла "проф. д-р" да си мълчи !
  • 7 Странно

    19 1 Отговор
    Джулиана Гани, Сами Хосни......извинявайте, но не сме в Албания, какво ни интересуват тези???
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Оня с напуканите вени

    3 3 Отговор
    Бих я нахлузил джулката пък мъжът и нека ме съди джулката като го усети оня с напуканите вени ще има да квичи като магарица