Last news in Fakti

20 Май, 2021 19:55 4 251 6

Как си личи в социалните мрежи, че тя е скъсала с гаджето

  • селфи-
  • инстаграм-
  • социална мрежа-
  • гадже-
  • свободна-
  • жена

Кое издава свободната жена?

Как си личи в социалните мрежи, че тя е скъсала с гаджето - 1
Снимка: Shutterstock

Социалните мрежи са мястото, където през последните години споделяме най-много за себе си. Умишлено или не, но в много случаи забелязваме, че когато се видим с приятел той мълчи като риба за случващото се около него, но в същото време е способен да разкаже в дълъг статус за свои терзания. Някои го правят на стори, чрез песен и въобще намират всевъзможни начини да привлекат внимание или просто да споделят болката си, пише Флагман.

При представителките на нежния пол нещата не стоят по-различно. От години сърфираме в социалните мрежи и без да имаме магистър по психология, забелязваме разни признаци, които говорят за промени в личния живот на момичетата. Ето какви могат да бъдат те:

Активната

Има жени, които с месеци не споделят нищо в социалните мрежи или са умерени, докато не се случи голямото събитие в личен план и тя остане сама. Тогава цялата тактика във Фейсбук и Инстаграм се променя. Започват да валят сторита, в които тя показва най-новите си рокли, снима се без сутиен и прави едни от онези кадри, заради които ни идва да си метнем телефона през терасата – върти се наляво и надясно, намига и се усмихва. Иска да покаже, че е щастлива, дори и истината да е друга.

Спортуващата

Други мацки избират спорта като отдушник за раздялата. Но не просто ходят да тренират, а държат да сме наясно с дневната и седмичната им програма. Качват се снимки преди, по време и след тренировка, дневното меню, броя на въглехидратите и броя на смутитата, които е изпила. Разбира се, в момента, в който свали някое друго кило, картинката започва да се разширява и вече се снима и от гърдите надолу. Допреди това набляга повече на селфитата. Спортуващата и самотна жена качва снимки предимно и само от залата – рязък контраст с предходните ѝ публикации. Няма вече снимки тип "Последвай ме", нито дори снимки в гръб на фона на залез.

Селфитата

Има един определен тип жени, които робуват на максимата селфи или нищо. Влезеш ли в профила ѝ в Инстаграм, за да разгледаш публикации, ще видиш само глави и по-точно нейната. Една след друга, ден след ден, сезон след сезон – с шапка, без шапка, с очила, намигаща, плезеща се, загадъчна, тъжна. Този вид профили подсказват за две неща – или е самотна, или е дебела.

Нагонът

Има и още един тип жени, на които им личи, че са се отдали на свободата... или свободията. Започват да пускат все по-провокативни снимки, след като преди това са го играли девици, влюбени и недостъпни. Рязко това се променя, рокличките стават все по-късни, клинчетата все по-прозрачни, а погледът - той казва всичко.

Кучкарката

Можем да продължаваме още дълго, но ако видиш, че гаджето на твоята позната е заменена на снимките с четириного, то това също говори за смяна на статуса. Кадрите на новия пес зариват стената ти, а ти си пряк свидетел на дресировката на Чарли, взет, за да замести в сърцето ѝ Мишо от Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кучкарката

    17 0 Отговор
    Ами те всичките чалкажийки са такива :)
  • 2 Радо

    12 0 Отговор
    Еми кат си пуска селфита на сливата.
  • 3 Баджанак

    7 1 Отговор
    Като не е "свободна" е по-интересно.
  • 4 Гост

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Започват да пускат все по-провокативни снимки, след като преди това са го играли девици, влюбени и недостъпни. >>> Когато стоката не се продава трябва да се рекламира активно.
  • 5 Това важи само

    5 2 Отговор
    За 15 годишните момичета.
  • 6 😂😂😂

    8 0 Отговор
    Като си снима задника на стори