26 Май, 2021 10:56 4 091 16

Абитуриенти се наливат с алкохол на път за Банско (ВИДЕО)

  • абитуриенти-
  • банско-
  • празник-
  • бал-
  • алкохол

Шофьорът и пасажерите му пият алкохол на пътя към празненство в Банско

Абитуриенти се наливат с алкохол на път за Банско (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Абитуриенти, пътуващи към Банско, се снимаха как пият и качиха клипа в социалните мрежи. На кадрите ясно се вижда, че не само пасажерите, но и шофьорът също пие. Към видеото зрелостниците пишат: „Нещата са извън контрол“.

„Да шофираш, докато си пил и до теб и зад теб стоят хора, за които ти си отговорен, за техните животи, както си отговорен и за животите на всички, с които се разминаваш… Този клип да го видят повече родители, за да си дадат сметка как се възпитават деца и се надявам също да го видят нужните органи“, разказва пред БТВ Георги Панчев, подал сигнала.

Не става ясно откъде са абитуриентите. Ако се съди по номера на автомобила – Кюстендил. От медията казват, че са направили опит за връзка с тях за коментар, но безуспешно. Веднага след това авторът изтри кадрите и заключи профила си.

С началото на баловете от МВР обявиха, че ще гледат снимки и записи. Предупредиха и че ще осигурят присъствие за спазването на правилата.

„Не е достатъчно само присъствие, трябва и контрол. Дори и да не катастрофира днес, дори да не загине някой днес, усещането му, че няма контрол на пътя се предава в по-нататъшния живот на тези абитуриенти“, обяснява Богдан Милчев от Института за пътна безопасност.

Столичните полицаи апелират и за спазването на правилата за пиротехнически средства. Всички нарушители ще бъдат санкционирани.

Видеото от случката може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    32 0 Отговор
    Каквато пътната полиция, такива са и резултатите. Защо не съкратим катаджиите? Без тях ще е същото, просто ще е по-изгодно за бюджета.

    Коментиран от #7

  • 2 хах

    30 3 Отговор
    С такъв вожд се изроди едно поколение, само олигофрени със измамна самооценка и самочувствие мислещи се за безсмъртни, НО се надявам,че е положено ново начало!
  • 3 hmhmhm

    17 0 Отговор
    дано ги спре дървен полицай, буквално ...
  • 4 Методий

    33 0 Отговор
    Боклуци - въобще от цялото това образование , освен да са пияндета и ненормални люде с затъмнено съзнание , нещо друго , позитивно? В Япония първите 4 класа учат децата на доброта....къде е Япония , къде е наше село , моят народ да стигне нивото на сиг-нската общност?!
  • 5 Перо

    25 0 Отговор
    Второ и трето поколение олигофрени. Някои прости родители-“възпитатели” ще съжаляват!
  • 6 Перо

    6 0 Отговор
    Един миг невнимание и цял живот страдание.
  • 7 Плевен

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Не е вярно. КАТ са полезни за бюджета, дори и когато рекетират. Трябва да има приходи и движение на парични потоци, за да може да живее капитализма във вида в който е в последните 30 години.
    Когато в една държава, 1/3-та от годината се пада "официални празници", тоест не се работи, тоест не се генерира шпродук, то таква държава не разчита на икономика и таква държава измисля акцизи, данъци, застраховки и всякакви начини за рестрикции и принудително събиране не парични средства. КАТ, ДАИ, Данъчни, Осигурители и пр. са именно генератора на доходи на паразитиращата държава.
    Не е чудно, че в таква държава, поданниците са шилета, защото инак не биха търпяли такъв живот.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ха ха ха

    7 0 Отговор
    така е, днеска мешат водка с уиски ..... утре мешат цимент с песЪк !
  • 10 Кирчо

    3 1 Отговор
    Е с какво да се наливат, с швепс ли?
  • 11 Гост 666

    6 0 Отговор
    Мислят се за безсмъртни .Такова е виждането за живота на тези алкохол , дрога , пушене и чалга .Но като им дойде яйцето до задните части ще видят .Като затърсят работа и препитание ще ги питам аз тези хлапета , така ли си мислят , че ще живеят . Повечето излизат от гимназията със някакви знания колкото да е без хич . Даже не знаят как да държат лопата или кирка .
  • 12 Брей

    9 0 Отговор
    Новото поколение алкохолици и чалга фенове .Занаят да броят до 12 и нищо друго.
  • 13 Гост

    3 0 Отговор
    За мен това не са хора а отпадък . Не знаят какво ги чака . Като заработи по 12 часа на ден ще видят кон боб яде ли.
  • 14 Гост

    4 0 Отговор
    Аз, като гледам как отиват на училище.......
    Всички сме били ученици, ама момичета с къси панталони дълги до под пъпа, потник с едва доловими презрамки, грим и спирала, смартфон в задния джоб, те и момчетата не са по различни. Възпитание!!! Основата за прогрес на нацията
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Чалгарчето славчУ има голям принос