Last news in Fakti

19 Юни, 2021 16:43 7 455 13

Деси Бакърджиева: "COVID-19 ми отне бащата на детето ми"

  • деси бакърджиева

Актрисата сподели личните си драми пред Мон Дьо

Деси Бакърджиева с разтърсващи и дълбоко емоционални разкрития в предаването по Нова телевизия „Вкусът на историите“ с Мон Дьо за скорошната ѝ бременност и огромната лична загуба, която неочаквано спохожда семейството ѝ.

„Преди известно време срещнах отново ученическата си любов. Няколко дни след като се видяхме, той ми предложи да се омъжа за него. Още нося годежния си пръстен. Казваше се Филип. За съжаление, COVID-19 ми го отне.

Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред. Бях бременна и родих по-рано по стечение на обстоятелствата. Дъщеря ми се казва Вивиан и вярвам, че е родена под щастлива звезда.“

„Аз не обичам да говоря за личния си живот, но с теб сме много близки. Знам, че е суеверие, но дете не бива да се крие. Годеникът ми беше строителен инженер, изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага.

Когато съм се питала: „Защо се случва на мен?“, съм си отговаряла, че Господ взима добрите хора първо. Може би защото са успели да научат много повече от нас за живота и да направят това, заради което са били изпратени тук на Земята, по-бързо от всички останали. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгубил двамата си родители в катастрофа.

Няколко пъти сме се събирали и разделяли и то защото е трудно да има любов от разстояние. Най-големият парадокс беше, че той си отиде на 2 февруари и страшното беше, че той излезе от болница, а няколко дни след това отново го приеха, вече в много тежко състояние.“

За силата на духа

„Постоянно си повтарям, че трябва да съм силна и да продължа. Имах много приятели, но когато това се случи с него и с родителите ми, се оказа, че нямам приятели. Имам добри познати.“

Деси споделя, че много пъти е започвала от нулата. Но знам, че мога да продължа, защото съм била тук долу, в нищото. „Явно това е цената, която трябва да платя, за да стигна някъде другаде.“

„Първо се борих за здравето на родителите ми. Това ме принуди да променя ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, но вярвам, че ще имат шанса да ми помагат още дълго време. Много неща могат да ме сринат, но никога не съм предполагала, че мога да бъда толкова силна.”

Деси споделя, че е станала това, за което е мечтала от малка – актриса. Но е категорична, че пълно щастие не съществува. Признава, че децата и семейството са най-голямата ценност в живота ѝ. Всичко останало е суета. Славата е част от всичко това.“

За ролята ѝ в „Откраднат живот“

„Когато убиха героинята ми д-р Хинова, в социалните мрежи имаше хиляди коментари. Благодаря на хората за тях!“

Понастоящем Деси се е заела със сериозна кауза. Пра-пра-пра баба ѝ е била съратничка на Левски, на Ботев, помогнала е за пренасянето на оръжията и писмата до Ботев и Каравелов. Успява да срещне Ботев с майка му, нощта преди да отплава с кораба „Радецки“.

Имала е бурна, силна любов с актьора Васил Кирков. Разликата в годините им е била прекалено голяма за онова време. Разделят се, но тя му помага да завърши във Виена. Заедно с него и своята племенничка Екатерина Захариева са част от основателите на Народния театър. Актрисата планира да напише сценарий и да разкаже нейната история като филм.

„Обичам децата си, семейството си и този, който беше до мен през последните месеци. Усещам, че винаги ще бъде тук“, споделя Деси.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фотболис

    6 12 Отговор
    Няма са притсняаш,Моя си..
  • 2 Ромите прякори измислят, които са техни

    5 0 Отговор
    Не справедлив е Бог, държи,, келемета та,, които замърсяват природата с всичко...!
  • 3 Философа

    24 15 Отговор
    ,, Бащата на дете ми" типичен израз за простакеса,, Бившия ми годеник",, Приятеля ми ".....

    Коментиран от #10

  • 4 big

    21 3 Отговор
    Мила Деси, моите съболезнования, но не този вирус е първопричината! Той е бил последната капка, която е приляла чашата на живота му! Причините за това са много: калпаво здравеопазване и нашето лично пренебрежение към здравето ни: млади, целия свят ни е в ръцете, всичко ни изглежда наред, защо да ходим на обстойни медицински прегледи? На други места в страната, дори да искат, няма къде да ги направят или лекарите те подритват като футболна топка!

    Коментиран от #6

  • 5 Санитар

    24 3 Отговор
    Горката женица вярва в ковид убиеца,какво друго и остава.има ли избор?Мъжат и починал в болница а не в дома си.Там го натряскали с 3 вида антибиотик блокирали му органите и с подуда простата и бъбречна недостатъчност стресиран до смърт така си е отишъл.Повечето хора постъпили в болници от ковид си отидоха по един и същи начин,който кара здравите да изтръпват и отказват да приемат за истина,защото ще изтръпнат повече.Истината е трудна за приемане,защото ние човеците сме я превърнали в лош инструмент
  • 6 Пламен

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "big":

    "на други места в страната"??! Интересен израз, да не сте Вие от Париж, или от Кюстендилско? На другите от другите места на страната ВЕЧЕ много ни тежи да ви влачим по дъното всички вас ТАМ! Като камък на шия сте ни...

    Коментиран от #11

  • 7 Ако го няма, 1/4

    1 3 Отговор
    Всичко ще си дойде на мястото, желая го с цялата си омраза...!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Чочи 70 г мърсува

    1 1 Отговор
    С чуждо внуче....!
  • 10 Хан Сол

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Философа":

    Философията ти малко дървена звучи
  • 11 big

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пламен":

    Съжалявам, "другите места в страната" е всичко останало извън София и според нашия стандарт "големите градове". Там където вече няма болници и здравна помощ, в малките градчета и общини! Там където няма необходимите специалисти и медицинско оборудване! Спешната помощ не е толкова спешна, защото понякога за даден пациент трябва да измине десетки, дори стотина километра! Там където хората нямат достъп до болниците: няма автобуси, няма пари или не си вземат лекарствата поради същите причини. Там са другите места в нашата страна!
  • 12 Минчо

    0 1 Отговор
    Ми, ми, си, си, до, до.
  • 13 Рошко

    1 1 Отговор
    Коя? какво? пред кого? споделя кое и отнело бащата на детето и като даже не се знае със сигурност изобщо той ли е