14 Февруари, 2013 11:04 8 280 13

Николета и Алисия пак се хванаха за косите

  • николета лозанова-
  • модел-
  • алисия-
  • певица

Враждата между Николета Лозанова и Алисия продължава с пълна сила.

Въпреки, че „Стани богат” имаше страхотната идея да обедини благотворително  майките на сина и дъщерята на Валери Божинов, това няма да се случи. 

Алисия даде съгласието си за участие в предаването, като заяви:  ''… за мен благотворителността е по-важна от личните ми отношения с Николета…може би тя се е притеснила от мен!''

От своя страна Николета обясни на официалната си страница във Facebook, причината за отказа да участва благотворително в „Стани богат”.

''…държа да подчертая, че благотворителността е морално дело, което не се прави с комерсиална цел и не е нужно да се биеш в гърдите, че си помогнал на някого, правейки си реклама чрез човешката мъка…ние също правим дарения и помагаме, но никой не разбира за това по медиите, защото не парадираме като някои хора…Това, че съм отказала да участвам в ''Стани богат'' с ''Мисис Безгрешна'' не означава, че съм отхвърлила благородна кауза…просто не е нужно публично да го правя… излиза, че съгласието ми не е в името на социалната кампания, а на рекламната й кампания…Твърде скъпа съм ти, скъпа… :)''.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gogo

    1 0 Отговор
    мивки
  • 2 Ники Божинов или Валери Михайлов

    1 0 Отговор
    Пълни простакели. Лошото е, че и голямата част от аудиторията на медиите (независимо какви) в България е на тяхното ниво. Силикон в ц.ците, парафин или хилурон в джуките, мръснишси поглед, силна чалга и вече рецептата работи и парите валят. Но това е реалността. След като премиерът ни на заседание на Министерския съвет говори на "ти" с всеки и се държи като феодал, какво да искаме от електората ...
    Жалко, че изтървах времето за изход през Терминал 1 или 2, щото нищо по-свястно няма и на хоризонта ...
  • 3 хи-хи-хи

    1 0 Отговор
    добре ,че са тези кукли та да си пълните статиите, да имате материал :ь
  • 4 boli

    1 0 Отговор
    i kvo me boli ,che tiq sa se sdarpali.za kvo ni zanimavate s gluposti be.tiq i dvete sa bezmozachni sashtestva,sega nqkoi shte kaje toq im zavijda,ne e taka nqma na kakvo prosto.za razlika ot tqh az sam s choveka koito sam si izbral,a ne che ima pari ili vazmojnosti:)bay
  • 5 права

    1 1 Отговор
    Николета е права. Тръгнеш ли да огласяш и да се хвалиш какви добрини правиш, значи го правиш заради реклама, а не заради самата добрина !
  • 6 Kempesa

    1 0 Отговор
    Кой го интересува за тия две ??
  • 7 mika

    1 0 Отговор
    Obiasnenieto na Nikoleta e pisano ot PR-a i, tia niama mozak zatezi slojni izrechenia. Tova e i prichinata da ne otide v shouta, zastoto izlagaciata i ste e palna i ste vidim otnovo glupavite i 2-vu srichi otgovori. Alisia ste pokaje intelekta si i Nika ste zaleze zavinagi. Nali znaete, che tia pravi vsichko vazmojno da se navre kadeto moje po mediite za sastata tazi reklama ot, koiato biaga sega.Tazi marla nikoga ne e davala i lev za blagotvoritelnost, zastoto stesh non stop da bie za tova.
  • 8 honda

    1 0 Отговор
    николетке как ги измисли тия сложни думи ти няма6 грам акъл аре отиди в 6оуто да видим клко си компетентна или само знаи6 да се хили6
  • 9 Drag

    0 1 Отговор
    Ако го разгласяваш .. веднага завистливите българи започват да те плюят, че си правиш реклама и се правиш на интересен, ако не го правиш публично и клюкарите не са разбрали .. за тях това означава, че въобще не го правиш и си нещастник, егоист и т.н. ... угодия няма в тази държавица, народът е много прост, завистлив .. но това е, защото е беден и има много псевдо комплексари, които за цял живот един пирон не са забили, но са изкарали едно, две ВисшИ и се мислят за много учени и прецакани от системата, защото Николета е успяла, пък те хем били хубави, хем умни .. ама били много големи моралисти и късмета им обърнал гръб, само това са причините да не стане нищо от тях .. тук всички са учени, как да стане .. Николета е една, сладурче е и изкарва пари с визията си .. какво ви влиза в работата какво прави тя.
  • 10 стани беден

    1 1 Отговор
    ха ха ха ....

    уникални са ....
    може би се уплашиха от въпросите ?
  • 11 пуууу

    0 1 Отговор
    Писна ми да навсякъде са пишат за тея две. Не са интересни. Нито това е първото семейство, в което мъжа е оставил жена си и е хукнал при друга, нито пък ще е последното. Кво толкова се вълнувате от семейните им интриги не знам. Аман от тази Николета или каквато е там, аман от този Валери и аман от тая фолкаджийка Алисия. Аре!
  • 12 VA60

    1 0 Отговор
    Можеше да се посмеем в шоуто язък
  • 13 мими

    0 0 Отговор
    Моля?Каква благотворителност в шоуто точно от вас????
    Та вие двете и на 2 въпроса няма да отговорите сигурация 100%