24 Юли, 2021 07:00 10 267 0

Вашият хороскоп за днес, 24.07.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 24.07.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден да уредите някои стари задължения. Като цяло погледът ви към света ще е много по-философски и ще сте склонни дори да жертвате собствения си интерес в името на нечие чуждо добро. Само не се чувствайте виновни за това, ако наистина сърцето ви копнее да помогне – направете го, ако ли не, по-добре си запазете намеренията.

Телец

Отношенията ви с човека до вас може да ескалират от на пръв поглед незначителен разговор . Не правете компромиси само и само мир да има, това е насилие над вас.

Близнаци

Хубав ден, без особени неприятности, подходящо време за да проявите инициативите си. Всичките ви смели начинания могат да се увенчаят с успех, само бъдете смели и естествено – работете в сътрудничество.

Рак

Днес особено силно ще ви дразни контрола над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да повишавате тон.

Лъв

Като цяло погледът ви към света ще е много по-философски и ще сте склонни дори да жертвате собствения си интерес в името на нечие чуждо добро. Само не се чувствайте виновни за това, ако наистина сърцето ви копнее да помогне – направете го, ако ли не, по-добре си запазете намеренията.

Дева

Ден за задоволяване на интелектуалните ви търсения. Ще имате повече срещи, отколкото можете да изтърпите, но пък ще научите интересни и най-важното полезни неща. Отдайте дължимото на по-възрастните.

Везни

Слънцето вече е в своя знак на силата и това се отразява на цялостното ви излъчване. Може да сте неустоими, ако не се отдавате на лятна леност. Не подхранвайте сами фобиите си, в крайна сметка не всичко е толкова черно, колкото си мислите. Не е лошо да простите на някои хора, че са такива каквито са, и на вас ще ви олекне.

Скорпион

Доста сте се развихрили, но ефективно ли е това? Не е лошо да подобрите организацията на нещата, така ще ви остане време и за почивка. А и не влагайте толкова емоции, така само обърквате нещата.

Стрелец

Ще научите интересни неща, но внимавайте с кого ги споделяте. Днес особено силно ще ви дразни контрола над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да крещите и да използвате непочтени средства.

Козирог

Няма да се чувствате настроени за много работа, а по-скоро обратното. Денят е доста добър за срещи и разговори. Ще сте много ентусиазирани и ще жадувате за приключения. Късметът е с вас, не му изневерявайте.

Водолей

Не се чудете дълго, стягайте багажа и тръгвайте да изучавате света надълго, нашироко, надълбоко. Лятото ви чака с благосклонната си прегръдка. Помислете и за себе си най-накрая.

Риби

Днес ще получите любовта, която наистина заслужавате, ако обаче самите вие сте обичали истински. Хубав ден да си правите планове и да давате съвети на околните, нещо, което много обичате.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА