Last news in Fakti

19 Юли, 2021 18:32 8 997 14

6-те зодии с най-силни лидерски качества

  • лидер-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии

Тези представители на зодиака са смели, борбени и способни да ръководят успешно

6-те зодии с най-силни лидерски качества - 1
Снимка: Shutterstock

Астрологията показва, че представителите на половината от зодиите: „огнените“ (Овен, Лъв и Стрелец), „земните“ (Козирог и Телец) и „водният“ Рак притежават силни лидерски качества. Високият морал и ценности се намират в тези зодии: честност, прямота, искреност, почтеност.

Тези хора се изявяват като справедливи ръководители, увличащи колегите си и стимулирайки ги да разкриват напълно възможностите си. Ако са добри оратори, то стават и добри политици, мотивиращи масите. Като партньори в семейството са перфектни – на тях винаги може да се разчита. Разбира се, има и определени различия, които ще бъдат анализирани по-долу.

1. Козирог – природно интелигентни и изключително организирани във всяко отношение те не се огъват пред трудностите и ги преодоляват, независимо какви усилия им струва това. А това е вдъхновяващ пример за подчинените им. Въпреки добросърдечни и дълбоко чувствителни, не се колебаят да действат коравосърдечно, когато решат, че това е необходимо.

2. Овен – високоморални, те винаги ще помогнат, когато заемат лидерска позиция. И въпреки, че не търпят да им се отказва, хората ги приемат изключително позитивно и се стремят към приятелството им. Притежават точна преценка за нещата, което, при тяхната настойчивост, ги правят исканите лидери, които ще осигурят професионални успехи на подчинените.

3. Лъв – това са лидери от най-висш ранг – притежават несломима борбеност, целеустременост, амбиции, съчетани с мъдрост и силна харизматичност; за тях няма недостижими цели и те придават своята увереност на подчинените, които знаят, че ще са оценени по достойнство. А Лъвиците се изявяват като непоколебими крепители на семейството, основавайки се на непресъхващи обич и уважение.

4. Стрелец - Те са работохолици и извършват всяка поставена им задача с изключителна прецизност, независимо от нейната значимост или комплицираност. Изискват същото от подчинените си и, притежавайки силна вродена интуиция, лесно различават трудолюбивите от мързеливите, добронамерените от недоброжелателите, искрените от подлите… Така подбират правилните хора, с които осъществяват целите си.

5. Рак – последователно и педантично синхронизират дейностите на ръководения от тях колектив по възможно най-точния начин. Бидейки подчертано социални личности и безусловно вдъхвайки доверие, те заемат лидерска позиция като че ли от само себе си. Присъщото им детайлно анализиране на подробностите споделят с готовност с подчинените си и вземат под внимание техни мнения и идеи.

6. Телец – проявяват се като респектиращи ръководители, дистанциращи се съзнателно от подчинените си; когато считат за нужно проявяват към тях неоправдана строгост, с което внедряват чувство на страхопочитание, но така пресичат всякакви опити да бъдат манипулирани с цел постигане на облаги или за други користни цели. Надяваме се, че горният анализ ще ви ориентира доколко вашият ръководител отговаря на представителите ви за истински лидер.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спукан стар плондер

    7 1 Отговор
    Ако кажат те, че са такива, нека да си. повярват..!

    Коментиран от #7, #12

  • 2 Алтер

    6 2 Отговор
    Зодиака определя малка част от характера на човек, за това са важни първите седем итн.
  • 3 Еееееееее

    12 1 Отговор
    За Козирог, Телец, Лъв и Овен мога да се съглася, ама зодия Рак няма място в тази класация.

    Коментиран от #4

  • 4 Счупи тъпомера

    5 8 Отговор

    До коментар #3 от "Еееееееее":

    Аз не съм съгласен за козите, такива подлизурковци са...
  • 5 Зодия Дуранкулак

    1 1 Отговор
    Са най-неопровержимите оспорители на неоаполиотиката през ветроном.

    Коментиран от #10

  • 6 Незнам

    4 0 Отговор
    Ама съм срещала деви началници изроди ...
  • 7 Лорче

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Спукан стар плондер":

    Ти си спукан стар плондер хи хи хи

    Коментиран от #8

  • 8 Мислиш ли...?!

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Лорче":

    Хохохо... голям бивол си, да знаеш...!
  • 9 КОНСЕРВАТОРЪТ

    5 1 Отговор
    Хаха, не вярвам в зодиите, но това донякъде е вярно. Поздрави за всички козирози!
  • 10 майка

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Зодия Дуранкулак":

    На какви ''билки'' си?
  • 11 не е вярно

    4 0 Отговор
    Познавам неморални овни от двата пола.
  • 12 Яааа

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Спукан стар плондер":

    Божинка, ти ли си, бре?!

    Коментиран от #13

  • 13 Не, юрдан съм

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Яааа":

    С очилата, не ма халай, в момента играм карти.....!
  • 14 0808

    1 0 Отговор
    ... познавам Козирог, мързелив и мошеник..