Last news in Fakti

20 Юли, 2021 09:25 2 623 13

Мария Бакалова стана посланик на БГ туризма (СНИМКИ)

  • мария бакалова-
  • посланик-
  • туризъм-
  • министерство на туризма-
  • стела балтова

Актрисата се срещна с министър Стела Балтова веднага след фестивала в Кан

Туристическият бранд на България вече има ново лице – номинираната за „Оскар“ актриса Мария Бакалова.

По покана на служебния министър доц. Стела Балтова първата българска актриса, номинирана за „Оскар“ – Мария Бакалова, беше гост днес в Министерството на туризма, веднага след участието си във фестивала в Кан. На срещата министър Балтова оцени успеха на Мария Бакалова, че за толкова кратко време тя съумя да направи толкова много – не само за младите хора, дръзнали да тръгнат по нейния път в света на киноизкуството, но и като насочи прожекторите към България, към родния си Бургас и към нашата част на Европа, съобщиха от министерството на туризма.

Мария Бакалова стана посланик на БГ туризма (СНИМКИ)
Снимки: Министерство на туризма

Бранд България вече има своето ново лице, което да направи страната ни още по-популярна и разпознаваема, след като министър Балтова връчи почетен знак на младата актриса „Посланик на дестинация България“ и я поздрави за успехите и високите върхове, които е постигнала за крехката си възраст. „Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази символична роля на посланик и да прегърнете като своя кауза популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България“, заяви министър Балтова, поднасяйки почетния знак.

Мария Бакалова стана посланик на БГ туризма (СНИМКИ)
Снимки: Министерство на туризма

Мария Бакалова благодари и сподели колко е развълнувана, казвайки, че приема с отговорност оказаната ѝ чест. Тя подчерта, че България е прекрасна страна и нейните красоти, вкусна храна и древна история трябва да се популяризират. „За мен е чест и гордост да се наричам българка и винаги съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото поколение да са щастливи и горди, че са българи“, защото познават историята си и въпреки, че срещат трудности, това изгражда характера им, заяви младата актриса. По думите ѝ природата и архитектурата ни са изключително красиви и тя ги преоткрива всеки път, когато с радост се завръща у дома.

Мария Бакалова стана посланик на БГ туризма (СНИМКИ)
Снимки: Министерство на туризма

„Трябва да позволим на хората да почувстват България“, призова Мария Бакалова.

Министърът изрази увереност, че именно младите и успели българи са нашите посланици по света, а успехите за Мария Бакалова тепърва предстоят.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    15 1 Отговор
    Снимките на пейнт ли са ги обработвали ахахах
  • 2 честен ционист

    14 2 Отговор
    Това ти е БГ оскара, ако щеш.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Софиянец

    7 3 Отговор
    И това дебелокожо д в у г р а м о в о и Оно министър, няма такава държава
  • 5 браво

    2 9 Отговор
    По - добре Мария от колкото някоя герберастка калинка да ни излага по света :)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тоз грозил

    12 2 Отговор
    дето прилича на табуретка и на ритана зелка в главата! Ужас!
  • 8 Минчо

    4 0 Отговор
    За министри - всички, които макар и мтнимално са свързани със САЩ..може и само с Холивуд..
  • 9 Не и не

    12 0 Отговор
    Вече имам чувството, че като отворя тенджерата да си сипя супа, от вътре ще излезе М. Бакалова. Отварям багажника да хвърля чантите - от вътре ми се хили М.Бакалова. Докога ще го лансирате тоя пипoн, вече ми се пoвpъща от нея!
  • 10 Чудя се

    7 0 Отговор
    И с какво по-точно е помогнало девойчето на туризма? Да не би да има нашествие от туристи заради нея, само защото е споменала няколко пъти, че е от България?
  • 11 Варна

    9 0 Отговор
    Министърът на туризма и посланика на дестинация "България"! Нямам думи. Едната не знае да си затваря краката, а другата - устата! Днешна България в една снимка - пошлото е на пиедестал, селянията - на показ, а държавата насърчава цялата тази цървулщина и тържество на простотията......Тази женица не става за министър, след като смята, че това обрано откъм акъл, възпитание, класа и стил моме може да представлява България. Елате в България, там на жените краката им са във въздуха, за предпочитане в цикъл! Няма такава държава наистина. Простотията е стигнала до такива високи нива в управлението, че спасение няма!
    И на тези, които ще ми опонират, че Бакалова била постигнала нещо, да напомня, че и Херострат и поп Кръстьо също са известни. Въпросът е с какво и дали срамът не е по-голям от тщестлавието.....
    Елена Гунчева
  • 12 Студопор

    4 0 Отговор
    Ъъъъ... И какво трябва да прави сега? Това е просто награда. Дадена просто така. Не я обвързва с нищо. Думи, думи, думи, хвърлени някъде в пространството, колкото да са интересни и едните и другите...
  • 13 ККК

    4 0 Отговор
    Каква тьотка...не, не министърката - русия тулуп!