20 Юли, 2021 10:31 6 529 22

Ивана отслабнала след операция на щитовидната жлеза

  • ивана-
  • пайнер-
  • щитовидна жлеза-
  • операция-
  • поп фолк певица-
  • отслабване

Хитовата певица се е вталила драстично

Ивана се е заинатила да влезе в идеална форма за предстоящите си концерти Шампанско и сълзи във Варна и на 6 август в летния театър в Бургас.

Хитовата певица вече се е вталила драстично. Затова тя изненада всички, когато в предаването „Тази събота и неделя” по bTV обяви, че ще смъква още килограми.

Ивана припомни, че е имала сериозни проблеми с щитовидната жлеза, наложила се операция, след което хормоните влезли в норма. След това, певицата, която е минала през доста диети, се спряла на „Зоната”. „Не е трудно, вече 8 години съм с нея, като от време на време я нарушавам. Сега съм се стегнала, защото за концертите трябва да отслабна с 3-4 килограма. Всички артисти знаят, че камерата качва едни 5-6 кг, така че трябва да си надолу. Сега съм в зелената зона на „Зоната”, поясни звездата на „Пайнер”.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    9 7 Отговор
    Все ме е едно за Дивана
  • 2 Обичам MILF-ки

    13 7 Отговор
    Тя и по-пълничка, и по-вталена, всякак си е перфектно секси МИЛФче. Страхотна сладуранка!
  • 3 Бургас

    6 6 Отговор
    Имаме нужда от такива новини!
  • 4 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 10 Отговор
    госпожа ИВАНА е най ВЕЛИКАТА българска певица и моя абсолютно най любима певица жената с най много ВЕЧНИ хитове и ЛЕГЕНДАРНИ класики в българската музика освен това тя е и невероятно красива жена обичам вас и вашата музика госпожо ИВАНА желая ви да сте жива и здрава и да ни радвате с още много НЕЗАБРАВИМИ хитове

    Коментиран от #8, #14

  • 5 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 8 Отговор
    и само да допълня че ГЕНИАЛНАТА музика на госпожа ИВАНА е испреварила своето време много харесвам как ДЕЛИКАТНО са поднесени високо ФИЛОСОФСКИТЕ метафори в нейните песни така че да накарат човек да се замисли и да бъдат расбрани от всеки високо ИНТЕЛИГЕНТЕН човек с ФИЛОСОФСКИ начин на мислене ето например ЛЕГЕНДАРНИЯ хит 100 патрона на пръв поглет човек може да помисли че е за оръжие но всъщност в песента чрес високо ФИЛОСОФСКИ метафори се показва че исневярата е нещо много ЛОШО и НЕДУПУСТИМО и трябва да се преследва от ЗАКОНА показан метафорично с стоте патрона колко ВЕЛИКА песен и певица

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Ванчеее, еш твойту любиму цвинцку

    1 7 Отговор
    Пак ше флезнеш у форма....!
  • 7 Интересно ми е, как пък от толкоз, народ

    3 6 Отговор
    Само Стояна, харесва Ивана, щом има операция, работата е,, кофти,,.....!
  • 8 Село Казанлък

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ало чалга Генчо що не престанеш , да ли еш подметките на чалгарките . Вече стана за смях и подигравка . Послушай и друга музика . Чалгата не е единствения стил музика . Много тесен кръг от интереси имаш . А правописа ужас .

    Коментиран от #11

  • 9 Анти чалга

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Каква философия има в тази песен , няма такава . Метафора може би . И кой си ти , че със закон да забраняваш изневярата. Тази пее за насилие и убийство ако хване , човека в изневяра . И как ще му вкара сто патрона . И къде ще ги вкара . Това ако стане с човек ще е на кайма . Тази музика толкова е проста и елементарна. Как не си затъпял от нея . То по правописа си личи колко си умен . Всички послушай . Джаз ,поп , рок , рокабили , боса нова, Фадо . Това е музика за душата и удоволствие за ушите .
  • 10 Гост666

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    А стига с тази метафора и величаене на поп фолка .Вече се изтърка измисли нещо ново и свежо .Много тафтология - пояснение за вас повторения . За вас тези са велики ,неповторими , класика . Нещо друго не се ли сещаш . За мен са велики Валя Балканска , Янка Рупкина , Теодоси Спасов , Мистерията на Българските Гласове .
  • 11 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Село Казанлък":

    ами това е нашата си българска музика с която се раждаме всички българи освен това поп фолка е ВИСОКО ФИЛОСОФСКА музика за ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора като мен дадох ви пример с текста на ЛЕГЕНДАРНИЯ хит 100 патрона и ФИЛОСОФСКИТЕ метафори в него пък и вижте колко са невероятно красиви поп фолк певиците не случайно народа казва красива като поп фолк певица

    Коментиран от #12, #13, #15

  • 12 Село Казанлък

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    А бе я се разкарай с тази философия и метафора Генчо чалгария . Това не е музика за мен а долна простотия и гнус . Направо е помия . Чалгата е най простата и тъпа музика . Няма нищо което да се хареса на човек като мене .Нашата музика е ФОЛКЛОРА . Тази музика се появи преди 20 години . Когато вие сте родензатова слушате само това . Ето ти пример от преди 4 години . Бях на свадба там за около 10 часа купон нито един път несе чу чалга за ужас на любителите на тази музика а те бяха ,само 2-3 . Даже единия поръчана диско водещия поздрав за младоженците и какво стана са о той иощедвама трима се кълчиха на дансинга . После младоженец благодари за поздрава ,но каза , че човека май него познава добре щом не е знаел , че не слуша такава музика .Така че , не всички харесват тази помия.
  • 13 Гормогон

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Кой казва това , че не съм чувал до сега красива като чалгарка . Само вие го пишете тука .В тази музика я а философия а само една просташка метафора , разголени чалгарки , и тъпи клипове . Гледай си там и се възбуждай на тия . Престани да пише от наше име , че това е нашата музика . Вие само това ли харесвате . Случайно да слушате Юго фолк и гръцко . Че човек израсъл с такава музика може да харесва чалга . Или си новото поколение от края на 90 години израсли с тъпата чалгия . Пробвай да послушаш ,поп , рок , рокабили , рокендрол , латино , хард рока , хеви метъл , джаз , Боса Нова ,Ню уейв ,Ню ейдж, Фънк, техно , транс, класика , опера , мюзикъл . Само пробвай да видиш . Какво се нарича музика . Няма да умреш ако пробваш нещо различно . Имам познат който слуша основно тежък метъл ,но харесва и поп , джаз , класика , и по леки стилове рок музика.
  • 14 Замбо

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    За вас може да в всякаква .Но коя песен лети в космоса не е нейна . На Валя Балканска за Делю Хайдутин . Тая чалгарка може да си мечтае за такава известност . Ви се излагате с това лизане на подметките на чалгарките . Вече се излагате тотално . Да не получаваш пари , за всяко коментарите което величае тези чалгари . Влез в нейния фейсбук профил и там се подмазвай може и билет без пари за концерт да получиш .

    Коментиран от #17

  • 15 Зик

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Кой се ражда с тази музика . Какви ги блещите ,това са пълни глупости .По голяма смешка не съм чел отдавна . И стига се подигравате с философията . В чалгата няма такова нещо има тъпотия и простащина . И кой народ казва красива като чалгарка . Народа в чалгария ,и чалгопитеците .
  • 16 Пишете, пишете

    1 4 Отговор
    Да, кажат всички, че сте по умен от дядо игумен, седнал на чардака, кюлоти си суши и за нз кой се мисли, да го заведе на море, сланини да развее и от,, радост,, да пее......!
  • 17 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    4 4 Отговор

    До коментар #14 от "Замбо":

    може да лети в космоса този хайдутин но ас на съм оженил на тази песен а на ШАМПАНСКО и СЪЛЗИ от госпожа ИВАНА кое е по важно на кои песни се забавляват и женят хората или кои летят в космоса то и бес това в космоса никой не ги слуша а госпожа ИВАНА я слуша и обожава цяла БЪЛГАРИЯ тя е ВЕЛИКА, ЛЕГЕНДАРНА, НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА истинска национална ГОРДОС и ЕМБЛЕМА

    Коментиран от #19

  • 18 Госпозо

    2 4 Отговор
    Защо не пробвхте, първо лечение с доксациклин, 3л вода или кола, аналгин, по бабешки метод.....да си,, загрозявате,,,, лебедовата шия,,....... да пази Бог.....!
  • 19 Замбо

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    По тъп отговор не бях чел до сега . А, ви пиша истинска хубава песен , а той какви ги ръси . Кой го интересува на коя песен си се женил , никой .Твойте чалгари няма да стигнат никога до космоса или до Грами . Истерията на Българските Гласове има 4 награди Грами . Една от най голямите награди за музика . Те пеят наш автентичен фолклор . А твойте чалгарки ще се сетят щял живот заедно награда на тв чалгария . Не пиши от името на цялата страна . Не всички слушат чалга . И като допълнение аз се жених с песни на групи като ToTo , Chicago, Цепелин ,Пинк Флойд , Канзас , Афродита Чайлд, Умножи други джаз и поп музиканти и певци . И наш автентичен фолклор от всички краища на България запо старите гости , както и стари градски песни и руски романси .Тогава нямаше чалга . Имаше сръбско и гръцко но аз не слушам тъпа музика , и Dj пускаше това което аз му казах , че харесвам ,както и гостите .
  • 20 мечо

    2 3 Отговор
    стигъ с тиа лелки бе
  • 21 КРОКОДИЛА

    2 3 Отговор
    ДРЪТА БАБИЧКА / ОДИ СЪС СЕКИ СРЕШНАТ .............К.......А............................
  • 22 Обесен Язовец

    1 4 Отговор
    На мен ми омръзна да чета реклами за бабички в този сайт! Ей. Ние нормалните мъже се забавляваме с 28 - 32 годишни дами. Другите да си гледат децата и внуците.