2 Август, 2021 13:29 9 632 11

Вижте яхтата, за която Джей Ло и Бен Афлек плащаха над $1 млн. на седмица

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • яхта-
  • круиз-
  • европа

В момента двойката почива на остров Капри

Вижте яхтата, за която Джей Ло и Бен Афлек плащаха над $1 млн. на седмица - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Преди седмица стана ясно, че един от подаръците, които Бен Афлек направи на Дженифър Лопес по случай нейния 52-ри рожден ден, е романтична почивка, започнала в Сен Тропе, която постепенно премина през целия Лазурен бряг, напускайки пределите на Франция, а в момента продължава с пълна сила на италианския остров Капри, където бяха заснети заедно само преди няколко дни.

Вижте яхтата, за която Джей Ло и Бен Афлек плащаха над <p> млн. на седмица
Снимка: ЕРА/БГНЕС

И понеже някои хора казват, че понякога големите жестове свидетелстват за силата на любовта, криеща се зад тях, ние решихме да проверим колко всеотдайно актьорът обича певицата, дала му втори шанс след края на първия им романс преди 17 години, измервайки я посредством средствата, с които е готов да се раздели, за да направи половинката си щастлива, пише life.dir.bg.

И така, тяхното пътуване започна с полет на борда на луксозен частен самолет Bombardier Global 7500, отвел ги от Съединените щати до Европа, който струва приблизително 200 хиляди долара. Пристигайки на Стария континент, двойката, известна като "Бенифър" се качи на изумителна мега яхта, носеща името "Валери" чиито внушителни размери като нищо биха накарали човек да я сравни с круизен кораб. Именно на нея те отпразнуваха личния празник на изпълнителката на хита "Love don"t cost a thing", който тя отбеляза, публикувайки в личния си Инстаграм профил интимен кадър в социалната мрежа, запечатал я в обятията на звездата от "Пърл Харбър".

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

Официално плавателният съд побира 14 гости, които могат да отседнат в седем изключително комфортни каюти и един цял апартамент, както и 24 души екипаж, които да се настанят в кабините, отредени за персонал, разположени на горната и долната палуба. Сред множеството му удобства попадат няколко обособени къта за отдих, както и такива за слънчеви бани, СПА център с помещения за масаж, голям салон за провеждане на събития, разполагащ с огромен автоматичен роял във футуристична форма, който може да свири познати мелодии сам, бар, добре оборудван финес и кино зала. Освен това, на различните нива са разположени няколко открити басейна и джакузи, а на основната палуба има и площадка за хеликоптер.

Вътрешността на яхтата е проектирана по подобие на емблематичния лондонски хотел "Claridge". Тя има няколко трапезарии, част от които външни, за да могат гостите да се наслаждават на гледката, докато се хранят. Кухнята е с модерни уреди от неръждаема стомана, а всички спални помещения са обзаведени с големи легла и имат собствени бани и тоалетни. Гостите могат да се придвижват между етажите посредством вътрешни и външни стълби или да използват асансьор.

Чуждестранната преса предава, че цялото това удоволствие коства на Афлек малко над един милион щатски долара на седмица, които обаче той очевидно с радост дава, за да засвидетелства любовта си към Лопес. В ."Daily Mail" шеговито пише, че ако в даден момент той започне да изпитва финансови проблеми, Лопес винаги може да му се притече на помощ, тъй като нейното състояние се равнява на почти 3 пъти повече от неговото, а именно 400 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Видяхме "яхтата"

    17 3 Отговор
    И какво да правим по-нататък?!
  • 2 Видяхме "яхтата"

    11 2 Отговор
    И какво да правим по-нататък?!
  • 3 Лорд Минчу

    6 4 Отговор
    Чупки и стойки за народите, явно хич не са уморени и не им се почива?
  • 4 харчат парите си за глупости

    24 8 Отговор
    вместо да ги дадат за бедните и гладните

    Коментиран от #11

  • 5 зара

    14 5 Отговор
    Ако беше някой неизвестен човек,щеше да му струва един милион,но на известните всичко им е гратис, за да правят реклама. кой се връзва още на такива статии не знам
  • 6 Въпреки старанието

    6 9 Отговор
    Като остарее човек я закъсва яко, жалка картинка...!

    Коментиран от #7

  • 7 Защо го казвам това,

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Въпреки старанието":

    Не, само заради мен, виждам, нали вървя пеш., нямам млад любовник,,,, ремарке,, она се облякла добре, но не мощна, дросла и повечето са, възрастни, отколкото млади-,, обичам милфки,,. - -хахаха...!
  • 8 захарче

    7 1 Отговор
    Имали бол пари, платили. Други гледат сериали.
  • 9 Ощавената стара ромка от занаята

    2 3 Отговор
    Сериали се, гледат, не само това, в такъв случай му е полезно на човек , Бог, не те е дарил с външност, оттам и с мозък, пък и езика куца, доказва минуси и то много, та това, е,, хубаво,, и в сериали те да имаме,, нежелана,, конпания.....!
  • 10 ауууу

    3 3 Отговор
    Като изтрезнее Бенчо, ще види тя яхта и либов. Ще я натупа едно хубаво и после ще има - те се разделиха като приятели, поради различия в характерите...Въпрос на време.
  • 11 Лъжат милите

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "харчат парите си за глупости":

    Не, бре! Мисирките лъжат та се скъсват.. Полета с частният самолет яко е раздут! Да не говорим за яхтата.. Според Dynamiq Sales & Charter Monaco, който чартира въпросната яхта тя струва за седмица 275,000 euro без провизиите. Самата яхта е собственост на украинец и в момента се продава за 110,000,000 euro. Чакай ти някой да плати по 1 милион на седмица да я наеме!