Last news in Fakti

4 Август, 2021 22:31 3 440 10

Пречките пред жените да привлекат силни мъже

  • пречки-
  • силни мъже-
  • привлекат

Вижте кои женски навици са най-привлекателни за слабите мъже

Пречките пред жените да привлекат силни мъже - 1
Снимкa: Shutterstock

Жените стават все по-независими, мъжете обратно – стават все по-слаби. Но все пак жените търсят мъже, с които ще бъдат като зад каменна стена. Но защо попадат винаги на тези, които сами се крият зад тях, като зад стена? А други дори им „висят“ на врата. Причината е в самите жени. Спешно се налага да се променят някои пречки.

Нека да разберем кои женски навици са най-привлекателни за слабите мъже според flagman.bg.

Прекомерна независимост

Жена, живееща според принципа „Аз сама”, може да направи почти всеки представител на силния пол по-слаб. Когато мъжът види, че жената се справя добре с всичко сама – препуска като кон между къщи и работата, чисти, готви, гледа децата и го влачи върху гърба си, той заема удобна позиция на любимия си диван пред телевизора или на компютърна маса и предпочита да не пречи на своята половинка да продължи да проявява независимост и в бъдеще. Поне от време на време, за превантивни цели, е необходимо да позволите на мъжа да разбере, че имате нужда от него – неговата помощ, включително физическа или морална. Няма нищо ужасно в това понякога да създаваш впечатление, че си слаба и безпомощна, напротив, по този начин можеш да мотивираш мъжа да действа.

Възможност да влезете в положение

Жена, която знае как да влезе в положение, е много удобна, тъй като тя, както никой друг, разбира, че сега „не е подходящият момент“, не е тази точната работа, пък и той не може да спечели всичките пари на света. По принцип такава жена винаги ще прощава, съжалява, храни, топли, завива, ще намира допълнителна работа на непълен работен ден, ще се лишава от любими неща, но ще влиза в положението на обичания мъж. А това означава, че любимият може да продължи да търси себе си и да живее с илюзии, докато седи без работа, пише happy-woman.bg.

Прекалено старание

Често жените са много по-фокусирани върху връзките, отколкото мъжете и ако нещо не върви добре в тях: например съпругът кръшка, държи се грозно, грубо, казва обидни неща и т.н., повечето от представителките на нежния пол търсят в това своята вина. И в резултат на това започват усърдно да „работят върху връзката“. Да се ​​приспособяват, да търсят компромиси, да преглъщат още повече обиди, да прощават непростимото. Като резултат връзките се превръщат в едностранна игра, а не в партньорство. Мъжът осъзнава, че сега може да се отпусне още повече. Отговорността се отнася до онези качества, които характеризират зрялата личност. Няма нищо лошо в това да си прекалено отговорен човек. Но наличието на това качество в излишък при жената поражда пълното му отсъствие при мъжа. За да предотвратите това, опитайте се да разделите домакинските задължения и функциите за отглеждане на деца строго наполовина. В противен случай съществува риск да направите всичко с присъщата ви отговорност, а половинката ви да не направи нищо.

Разминаване

Несигурността е качество, което силно пречи на изграждането на нормални отношения с партньора. Несигурната жена не само постоянно се съмнява в себе си, но и е обсебена от страхове. Най-основното е самотата. Струва ѝ се, че ако отвори уста и поиска нещо от мъжа си, направи му забележка, изрази мнението си, той естествено ще си тръгне. Следователно несигурната жена обикновено мълчи и няма да противоречи. И какво прави мъжът в този момент? Той отлично разбира страховете на жената, възползва се от тях и продължава да прави все едно и също: да не помага, да не подкрепя финансово, да не споделя отговорности. И докато тя се измъчва от съмнения, той живее като в санаториум. И в това отношение човек може само да му завижда. Ако тя плахо се опита да намекне, че той греши, той веднага ще покаже мъжествен характер и ще я постави на нейното място.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм Атила - Вожда на хуните

    11 5 Отговор
    Ох Венче... Ела при господаря си за да обуздая твоят нрав и да начеша твоята сливка за да се успокоиш.
  • 2 Зевс

    7 9 Отговор
    Всяка жена омеква като и сложа език ТАМ , и изпада в транс
  • 3 Жените са силни а мъжете слаби

    8 5 Отговор
    Щото на мъжа единицата може да е във възбудено състояние малки време докато на жената нулата е винаги готова овлажнена неовлажнена а и вибраторите вече са 24/7/365 готови и със всякакви размери
  • 4 Бай Манол

    8 7 Отговор
    Аз знам за мъжете..Имаш ли парички привличаш женички.
  • 5 Тигре тигре тигре

    9 3 Отговор
    Имаш ли пари хубави жени Нямаш ли пари стари бабички
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пише го в библията

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "trolldoctor":

    За дъщерите на ЛОТ когато времената били лотовски а аз пиша ще напиват бащите СИ и когато заспят бащите ще се самооплождат защото бащите им ще са пияни а в някои страни са се женили между роднини да не делят имането СИ с други фамилиии

    Коментиран от #10

  • 10 trolldoctor

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пише го в библията":

    Не е нужно нищо да пишеш. Всички знаят каква е съдбата на Содом и Гомор.