3 Август, 2021 22:29 5 932 1

Това са зодиите, които не таят спортна злоба

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • злоба-
  • спортна злоба-
  • астрология

За тях победата е на последно място

Това са зодиите, които не таят спортна злоба - 1
Снимка: shutterstock

Има хора от зодиака, които просто няма нужда да се доказват на другите. Те не притежават и спортна злоба за разлика от другите.

Вижте кои са те:

Риби

Ако има зодия, която не притежава 1 милиграм спортна злоба в себе си, то това е Риби. Те не вярват изобщо в конструкцията „състезание“ и кое са първи и така нататък. Ако изобщо се състезават с някого, то това е със самите себе си.

Стрелец

Стрелците просто нямат време за спортна злоба. Те са толкова отдадени самите те да са номер едно, че нямат време да се сравняват и озлобяват.

Везни

Везните не смятат спортната злоба за красиво чувство, заради това или не го изпитват или лъжат, че не го изпитват. Те искат да бъдат виждани като най-най през цялото време и не могат да си позволят да показват лоши, негативни емоции.

Близнаци

Близнаците нямат време за спортна злоба. Като Стрелците, те имат толкова много да вършат, че просто няма къде и кога да я изпитват и показват. Те, обаче, могат да се изнервят както на себе си, така и на околните, ако започнат да се сравняват с други хора.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sebastian

    5 2 Отговор
    Пълни глупости поне за риби и стрелец