Last news in Fakti

21 Август, 2021 07:00 10 982 0

Вашият хороскоп за днес, 21.08.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Този ден е силно наситен с емоции за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 21.08.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще трябва да изгладите някои свои вътрешни противоречия и чак тогава да действате. Имате могъщи конкуренти, с които трябва да действате много внимателно. Царственият подход в случая няма да ви е от полза.

Телец

Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко хаотично, но всъщност нещата са многопластови и създават тази невярна представа. Каквото и да става вие ще успеете да се справите блестящо.

Близнаци

Обстоятелствата ще се стекат във ваша полза. Днес умът ви ще е особено комбинативен, но разчитайте най-вече, че късметът ще ви следва неотлъчно. Може да се пробвате в спорт тото.

Рак

Подходящ момент да направите рекапитулация на средствата, с които разполагате. Днес ще ви се предоставят изгодни възможности за покупки, но дали всички тези неща са ви нужни. Купете само най-необходимото.

Лъв

Днес толкова ще ви се иска да разнищвате въпросите на битието, че в крайна сметка може сами да се отегчите от себе си. По-добре организирайте една съботно-неделна авантюра с приятели, а днес можете успешно да се явите на изпит или да участвате в състезание. Духът на победата витае около вас.

Дева

Един ден, в който нещата ще зависят изцяло от вашата активна позиция. Не оставяйте друг да ви върши работата, а сами се заемете с нещата. Добри новини може да получите от роднини.

Везни

Може днес да сте малко отнесени, а не бива. Ако искате да избягате от ежедневните проблеми – направете го. Днес е подходящ момент за самоанализи, но неподходящ за вземане на решения.

Скорпион

Денят не е никак лош, дори напротив, може да очаквате събитията да се развият във ваша полза. Все пак след като се стъмни гледайте да сте у дома или поне се движете със сигурни хора, просто за сигурност.

Стрелец

Ще ви се иска да прекарате повече време с приятели и дори може да пренебрегнете някои от задълженията си заради това. В крайна сметка струва си човек да пожертва някой неприятен ангажимент в името на дружбата.

Козирог

Ще имате толкова много работа, че едва ли ще ви остане време да мислите за личните си проблеми. Добре би било да не ви се налага да взимате пари в заем. Ако ви се случи, направете всичко възможно да го върнете в най-кратък срок.

Водолей

Този ден е силно наситен с емоции. Не ги изпускайте където ви падне, оценявайте обстановката и тогава демонстрирайте интензивността на чувствата си.

Риби

За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА