Last news in Fakti

7 Март, 2013 11:21 1 932 0

Селена разкри защо се е разделила с Джъстин

  • селена гомес-
  • джъстин бийбър-
  • певица-
  • актриса-
  • раздяла

Певицата и актриса проговори за раздялата с Джъстин Бийбър и проблемите във връзката им, пред априлския брой на списание „Harper's Bazaar”.

Гомес твърди, че след раздялата си с Джъстин през ноември, миналата година,  не е трябвало да се събира с него, както тя направи преди Коледа.

Двете знаменитости отидоха на ски в Юта, но взаимоотношенията между тях се обтегнаха още повече.
20-годишната красавица не крие факта, че ѝ е трудно да има нормален любовен живот пред очите на обществеността.

"За съжаление не можете да контролирате интереса към себе си, но когато виждам успешни двойки като Джей Зи и Бионсе, които се обичат въпреки всичко около себе си, си казвам, че може би не съм намерила своята идеална половинка досега.

В края на краищата и любовта между знаменитостите е като всяка друга любов. Сигурно и те имат проблеми, но успяват да ги решават. Това е супер важно за една връзка. Така трябва да бъде.", споделя Селена.

„Вярвам в любовта. Да, аз съм едно от тези момичета, които все още вярват в любовта.”, допълва тя.

„Повечето от приятелите ми, също вярват в любовта. Вярвам в историите от вида: „О, срещнах го в Старбъкс.”, искрена е Гомес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА