Last news in Fakti

8 Март, 2013 14:34 2 232 7

Бийбър припадна на сцената в Лондон (видео)

  • джъстин бийбър-
  • припадна-
  • концерт-
  • сцена-
  • певец

Тийн идолът  изплаши феновете си, след като едва не припадна на сцената, по време на вчерашния си концерт, съобщават британските медии.

По време на представлението, Бийбър се е почувствал зле, след което се е наложило да прекъсне изпълнението и спешно да се види с доктор. 10 - 15 минути по-късно, той се върнал на сцената за да довърши изявата си.

Веднага след  края на концерта Джъстин  посетил болница, за да си направи пълни медицински изследвания.

„Имаше спешно нужда от кислород. Искаше да довърши шоуто си и сега е на път към болницата", издаде пред „E! News”  говорителката му – Мелиса Виктор.


Няколко часа след концерта Джъстин написа в своята Twitter страница  „По-добре съм”.

Стана ясно още, че певецът официално е обещал на шефовете си,  да се вземе в ръце и да постави феновете си преди всичко друго.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    0 0 Отговор
    Чеки сега: в заглавието пише "припадна", а точно на първия ред под него "едва не припадна". Тъп съм и не мога да разбера каква е истината. Заглавието ли ме подвежда или пък информацията от текста на статията е некоректната? /не, че ме вълнува особено този индивид/.

    Якото е, че клипа може да разреши мисловниото ми премеждие. Само където институцията в която работя не позволя да се отварят клипове от youtube. Въобще с ограничен достъп сме в много отношения.

    Затова ще си остана неусведомен, какво точно се е случило с момчето.

    Според мен обаче, редно е вече да приестанете да пишете подлъгващи заглавия!!!!!!!!!!!!!!!

    И така, Лиз, в момента вместо да ти честитя 8-ми Март, аз по-скоро се чувстам гневен от това, че някой току-що ме подведи да изгубя 10 минути в четени и писане, на не до там смисления ми и преко засягащ темата от статията коментар.

    Хайде вземете се в ръце, че това fakti.bg заприлича на кофти информационна медия.
  • 2 неутрален

    0 0 Отговор
    Абе тоя, Бийбърчо, все нещо му става бре...

    Драйфа на сцената, прилошава му...
    Някой няма ли да му обясни, че павкането на трева се прави след концерта не преди него...
  • 3 ...

    0 0 Отговор
    Sorry, за допуснатите провописни грешки в първия ми коментар.
    Гневът взе превес...

    Коментиран от #4

  • 4 Елизабет Симеонова

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "...":

    Съжалявам, че не можете да видите видеото към статията. На него се вижда, че Бийбър буквално се свлича на сцената. Секунда по-късно човек от екипа му, го придържа, докато напусне сцената.
    Това е и причината, заглавието да е "Бийбър припадна на сцената в Лондон".
  • 5 ...

    1 0 Отговор
    Приемам забележката.

    И, Елизабет - Честит 8-ми Март!!! :)

    Коментиран от #6

  • 6 Елизабет Симеонова

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "...":

    Благодаря
  • 7 не си права лиз

    1 0 Отговор
    мда, само дето статията разказва за първото видео, където се вижда, че му се завива свят и си излиза от сцената на самоход. а второто видео, където "се вижда, че Бийбър буквално се свлича на сцената. Секунда по-късно човек от екипа му, го придържа, докато напусне сцената." бийбърчо просто се пребива от простотия и си навяхва лакътчето...