Last news in Fakti

5 Септември, 2021 11:04 8 776 40

Низамов защити Зуека

  • георги низамов-
  • васил василев-зуека

Вижте какво е мнението на колегата на емигриралия наскоро актьор Васил Василев-Зуека

Изненадващото решение на Васил Василев - Зуека да емигрира в Испания получи широк отзвук и отприщи вълна от коментари. Едни го подкрепят, други заклеймяват.

Режисьорът и актьор Жоро Низамов, който дълги години работи със Зуека, сподели своето мнение пред репортер на "Блиц". Оказа се, че и той е изненадан от решението му, писали са си тези дни и застава плътно зад него и го подкрепя в новия му път.

- Г-н Низамов, очаквахте ли емигрирането на Зуека в Испания да предизвика такъв огромен отзвук в обществеността?

- Това е въпрос на лично решение! Той е достатъчно зрял, носи глава на раменете си, за да вземе такова решение. Зуека не е 15-годишен хлапак, който взима спонтанни решения, има достатъчно умствен багаж и опит зад гърба си и явно така е преценил. На телефонния номер не отговоря, тъй като ми обясни, че е в някаква дупка и обхватът не е добър, писахме си на месинджър и му пожелах "на добър час". Но не си е сменил телефона, същият си е.

- Изненадан ли сте от реакцията на хората по повод напускането му от България?

- За мен е адски тъпо да го оплюват заради това негово решение. Зузи е свестен човек, душичка, изключително сладък и благ. Четох някакви негативни коментари, че "мишките напускали кораба" и т.н., което са пълни глупости! Решил е да замине и да живее в чужбина! Какво от това?! Не мога да разбера защо някои хора го демонизират заради неговия избор. В края на краищата, не е тръгнал да избива хора по улиците.

- Може би това се дължи на факта, че е успешен, добре платен и никой не е очаквал от него такава реакция?

- Той е успешен. Още откакто го видяхме в "Ку-ку" не е слизал от екран, това са вече 30 години. Той е най-тиражираният български актьор и не виждам кой е по-успешен от него от това поколение.

- Говорили ли сте си с него преди от какво е недоволен и че има такива амбиции да емигрира?

- Когато спряха "Господари на ефира", леко се стресира. Питаше се тогава защо го направиха, на кой бръкнаха в "г*за". Те се стремяха по всякакъв начин да има справедливост и наистина бяха колектив. Навремето, когато съществуваше "Господари на ефира", дори катаджиите бяха по-толерантни. След спирането на предаването и те започнаха да беснеят по пътищата. Миналата година осъдих два пъти КАТ за безчинства.

- Какво имате предвид?

- Свалиха ми номерата на колата, абсолютно без причина и незаконно. Пълни кретени! Докато го имаше "Господарите" и като те видят кой си, изобщо не се занимаваха с теб. След спирането на предаването започнаха безчинства, незнайно защо. Защото са облечени в униформа и им е дадена малка власт. Срещу това се бореха "Господарите" и Зузи беше много разочарован, защото той има чиста душа и справедливостта и преди всичко. Явно го е "ухапало кучето" с това, че стават несправедливости в тая държава и е решил да се махне.

На негово място бих постъпил по същия начин. Настъпят ли ми честолюбието - газ с 200. Не знам при него какво точно се е случило, не сме го коментирали. И за мен дойде като гръм от ясно небе. Жена ми ми каза, че го е прочела. Той заслужава най-доброто, защото всичко, което е постигнал, е благодарение на таланта си и това, че е изключително свестен човек. Не разбирам защо хората изобщо имат мнение по този казус и го нападат, след като го познават единствено от малкия екран. Като не го харесват да изключат телевизора и край! Това си е лично решение!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    13 39 Отговор
    "Зузи е свестен човек, душичка, изключително сладък и благ."
    също - голям родолюбец и патриот. няма странно в това, че въпросният гусин (не го знам) го е подкрепил. на тях всичките националната им идея е да се изнесат. прав им път! еднопосочен билет и "чемодан, вокзал, мадрид"!
    толкоз.

    Коментиран от #9

  • 2 Тръмп

    24 13 Отговор
    Не ми пука за Зуека!;)
  • 3 джендъра

    11 10 Отговор
    низамов застанал зад гонзо мъпета 😁
  • 4 Хахахаха

    88 3 Отговор
    3 млн са в чужбина, обаче голям проблем че Зуека заминал! А защо да не замине? Няма ли право, след като и 3 млн преди него заминаха?

    Коментиран от #21

  • 5 Подкрепям

    42 4 Отговор
    В този неуспешен опит за "държава",какво очаквате ?
  • 6 Лош материал

    35 4 Отговор
    Ако разполагам с ЕДИН МИЛИОН и АЗ бих заминал.
  • 7 Jacques Yves Moineau

    53 5 Отговор
    Някои бъркат заминаването с предателството. В днешно време от Мадрид можеш да направиш много повече за България отколкото от София...само да искаш!

    Коментиран от #13, #15

  • 8 Павел Пенев

    14 29 Отговор
    В живота много често е така, халваджията за бозаджията. Прекрасно е че се отървахме от този простак. Нека предава своята псевдо култура на испанците.

    Коментиран от #24

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Суетната

    18 6 Отговор
    Низамов, българина е свикнал да,, оплюва,, хората, абсолютно правилно отговаряш на въпросите в интервюто....!
  • 11 Емигранта Х

    30 12 Отговор
    Дребните и злобни човечета хейтват Зуека, но не могат да се опрат на малкия му пръст. Жалки нещастници...
  • 12 Герак Митко

    25 7 Отговор
    Стига с тоя зуек бе. Кой го интересува? Един народ бедства и гладува, а вие ни занимавате с глупости.

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Люси

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Jacques Yves Moineau":

    Защо пък от Мадрид?

    Коментиран от #31

  • 14 Ткоон

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Герак Митко":

    За Судан ли говориш?Те бедстват да.

    Коментиран от #19

  • 15 зрител

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Jacques Yves Moineau":

    да посочиш пример? на някой от породата на зуека, който е поискал. той е загрижен "бъдещето на детето си". санким, останалите тук 4-6 милиона не сме.
    няма нужда от такива, няма нужда от хора, които влияят на обществените нагласи и са с този манталитет и мислене. дори самата мисъл за сравнение с възрожденците ни ми се чини кощунствена.

    Коментиран от #32

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Механик

    10 13 Отговор
    Еш па тия бездарници как се защитават!! Ццццццц... ти да видиш.
    Един кресльо заминал за Испания, друг още по-неизвестен, уж резжисьор, па то и актьор,( ама къде играе е друг въпрос) тръгнал да защитава първия.
    От какво го защитава? Кой му е налетял? Някой да не е отишъл в Испания и да се е изакал на масата на върпосният Суек?
    Кой изобщо се вълнува от суешките вълнения?
  • 18 При това

    12 4 Отговор
    управление, всеки средно интелигентен човек ще се махне от тоя хаос !
  • 19 На нас

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ткоон":

    ни предстои да гладуваме при тия политици.
  • 20 Ей ти,

    10 8 Отговор
    На спазващите правилата по пътя не им свалят номерата и не им трябва телевизионна изява и популярност за да им се разминава, както и на зузито, който се жалва, че нямало закони. Господарите ли ви липсват, за да ви се разминава?
    На всички ни омръзна от зузито.
    Казват, че България са напуснали два милиона сънародници, но те не са произвеждали халтура, и не са натрапвали и печелили от простотия като този. Разбира се, че имаме избор да не го харесваме и гледаме, но нали си отгледахте публика, която двукратно предопредели изборите. А и мисля, че подборът му за филмови и театрални участия се дължи на специфичната му визия, не толкова на таланта му.
    Та в неговия случай никой не злобее и не му завижда. Негово право е да върви където си иска сам, със семейния си отбор, с целия си род дори към космоса, вселената, галактиката, но точно на него ли му липсват закони, които навярно са му помогнали и да говори за по-добро бъдеще на детето си с оглед на екранните си шоу изяви, които бяха неправилно разбрани от останалите деца?
    Престанете да обиждате българските граждани, които не споделят умосъжденията му. Да е жив, здрав и щастлив той и тези, с които е заминал и неговите приятели почитатели. Моля ви, моля ви, не ни занимавайте повече с това лице.
  • 21 Перо

    14 7 Отговор

    До коментар #4 от "Хахахаха":

    За разлика от 3-те милиона българи,които избягаха от опростачването на нацията и беднотията,от такива като Зуека, са емигранти,а “Зузи” е български милионер,живеещ в чужбина с български пари! Беше читав през 90-те,после стана соросистко ла-но. Другото е бля-бля-бля…. .
  • 22 ПЕНКО

    3 5 Отговор
    МАЙКАТА НА НАЗИМОВ НЕ ЗНАЕ ОТ КОЙ ОТВОР ГО Е РОДИЛА !!! НО НИЕ СМЕ ТУК ---"НЕ СМЕ ИЗБЯГАЛИ " И ЗУЕЗАЕКОЗУЕКА -ИМА КЪДЕ ДА СЕ ВЪРНЕ --- БЪЛГАРИЯ ОБИЧА И ЩЕ ПРИЮТИ ВСИЧКИ СВОИ ЧЕДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 23 Седесарят..

    9 1 Отговор
    Отива ,да се занимава с бизнес,недвижими имоти..Не му се води повече ,шоу,Животът не е само шоу..!!Има нужда от ново начало..Кинти не му липсват..!!Къв е проблема??
  • 24 Кикор

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Павел Пенев":

    Ако търсиш прос так в телевизията си сбъркал човека Рачков е еманация на Бг про ста ци те макар че той е продукта а зад продукта е онзи немития ХалваРян
  • 25 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ЗУЕКА ИМА САМО ЕДИН НЕДВИЖИМ ИМОТ---А СЕТЕТЕ СЕ !?!?!?!?
  • 26 Абе

    6 0 Отговор
    Стига вече с тоя зуек ли е, суек ли е!
  • 27 Спасил се е 😇

    12 7 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ останаха бедните и злобните 😁
  • 28 1500 лв

    5 0 Отговор
    Тоя взимаше 15000лв !! Ййде, айде.
  • 29 Последния Софиянец

    4 7 Отговор
    Зуека е долен предател. Трябва да му се отнеме гражданството иначе ще гласува за Слави, както останалите в чужбина
  • 30 Иван

    7 0 Отговор
    Много се драматизира този случай, но съм съгласен,че Зуекът,дава лош пример ,освен,ако ще участва в Маскираният певец и умишлено се създава фалшиво алиби !
  • 31 Jacques Yves Moineau

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Люси":

    Примерно. Нали там бил Зуека, доколкото разбрах...
  • 32 Jacques Yves Moineau

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "зрител":

    Най пресен е Кирил Петков. Друг пример- журналиста от Бивол, мисля че Чобанов се казваше....примери има. Не че емигрантите ще ми оправят, но могат да помагат.
  • 33 Нане

    4 1 Отговор
    Зуека си казва истината! Има прости,злобни, алчни, арогантни и нагли хорица в страната ни. Лошото е че процента им е доста голям.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ок, браво

    0 1 Отговор
    на зайко, каква гражданска позиция, талант и прозорливост. Да се издигне паметник с констатациите му.Трябва да си напише автобиография и да се изучава в училищата. Творчеството му да се продължава да се масовизира и популяризира. Да се признае за 101 войвода на Сливен, а може и да бъде избран без кастинг за космонавт със северомакедонеца.
    Чакам следващото интервю с зуйко.
    Един от безкрайно многото Строители на съвременна България, вече 30години, заради включително и това много хора напуснаха страната.
    много хора напуснаха страната
  • 36 Честит

    1 2 Отговор
    Национален празник!
  • 37 Вас

    2 1 Отговор
    Голям драма направихте от това. Толкова хора напуснаха тази територия, а за тях нито дума!
  • 38 Гост

    2 2 Отговор
    Лошо е когато избяга някой лекар,мед. сестра или работник.Зуека е един жалък клоун.
  • 39 Професионалист

    2 2 Отговор
    Зуека е голям шоумен и заслужава внимание. Успех Зуек в новото начинание!
  • 40 незнайко

    1 1 Отговор
    Най накрая казаха къде е отишъл (в коя държава). В Испания канеха за БЕЗ ПАРИ хора отвсякъде по света, защото и там се обезлюдява както в БЪЛГАРИЯ !!! Купил е нещо което тук даже не може да сънива за такива пари !!! Да е жив и здрав и да си живее живота както желае .