Last news in Fakti

9 Септември, 2021 14:57 3 430 10

Деси Добрева ще води музикално предаване по БНТ1

  • деси добрева-
  • музикално предаване-
  • музика безкрай-
  • бнт1

Бенд от изявени музиканти с ръководител Дани Милев ще съпровожда певците

Талантливата певица е водеща на новото предаване на обществената телевизия, което стартира на 15 септември. Интересни истории, откровени разговори и красива българска музика в изпълнение на най-големите български звезди под акомпанимента на Дани Милев и бенда му ще посрещат зрителите на БНТ всяка сряда от 21:00 ч.

На 15 септември /сряда/ стартира най-новото музикално шоу в програмата на Българската национална телевизия – „Музика безкрай“. Всяка сряда от 21:00 ч., зрителите ще могат да се насладят на атрактивно телевизионно шоу с най-големите имена от българската поп и рок музика и техните песни-легенди, оставили трайна следа в сърцата на няколко поколения българи.

Водещ на музикалното шоу е чаровната и талантлива певица Деси Добрева.

„Щастлива съм, че мога да бъда част от този прекрасен формат, в който ще представим най-доброто от българската популярна музика. Вълнувам се от предстоящите срещи с легендарните наши изпълнители и нямам търпение да кажа „Добър вечер!“ от сцената на „Музика безкрай!“”, споделя Деси Добрева.

В „Музика безкрай“ бенд от изявени музиканти с ръководител Дани Милев ще съпровожда певците. Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да се насладят на непринудена артистична атмосфера, в която водещата ще разговаря откровено с гостите, но и ще ги изненадва.

Любими песни, веселие и емоционални откровения за богатата история на популярната музика и бъдещето ѝ ще превръща всяка сряда вечер по БНТ в празник.

Гледайте „Музика безкрай“ всяка сряда от 15 септември, 21:00 часа по БНТ 1.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината днес

    17 7 Отговор
    И тая наркоманка се нареди на държавна хранилка ...да има глас но това не значи че е нещо невероятно...като личност е пропаднала
  • 2 чалга тайм

    10 7 Отговор
    Тази ромлянка ли е? Май е от болшевишкото племе.
  • 3 Звезда с отразена светлина

    16 3 Отговор
    БНТ приютява "големите" свободни творци, които коронката обрече на глад. Друго си е на сигурно в институция съществуваща от данъците на гражданите. Пък ако мине коронката пак ще припкаме на воля по кръчми и залички че пеем за пет хилки на час.
  • 4 На тая

    14 1 Отговор
    и видях "таланта" на концерта на Ищар в Пловдив, като я използва без нейно знание и съгласие да си прави самореклама с абсолютно си безочие и срама.
  • 5 пиленце

    1 3 Отговор
    Ха,нещо красиво,сладко ,рошаво и русо!
  • 6 цербер

    1 2 Отговор
    Водеща на музикалното шоу ,водещият е мъж.
  • 7 зрител

    10 1 Отговор
    Все едни и същи, все на хранилка. Не искаме и няма да ги гледаме.
  • 8 Последния Софиянец

    6 0 Отговор
    Мераклия съм й на Деса, но Хасан ще ревнува.
  • 9 эюйъюй

    11 0 Отговор
    Нали щеше Америка да покорява, сама да прави бизнес, шоу- накрая - трънки, на държавна заплатка. Ама ние не искаме разни Люби Пашови, Сердареви, Добреви, Векилски и друг траш да издържаме от нашите данъци, защото тия лигли за чеп за зеле не стават. Застаряващи и глуповати, но болно амбициозни женици, които са на светлинни години от журналистика и водещи.
  • 10 дончо

    1 0 Отговор
    това нищо може само козите да води на паша