19 Септември, 2021 09:51 11 224 4

Актьор надви строител в първия шампионски дуел във "Фермата"

  • дуел-
  • битка-
  • фермата-
  • риалити-
  • състезание

Загубилите двойния дуел ще трябва да спят навън, докато другите се радват на удобство и топлина

След серия от драматични обрати и изравнявания, актьор надви строител на Арената във "Фермата". В първия двоен шампионски дуел в риалитито, Кирил успя да победи Георги, впрягайки последните си сили. Майсторката на керамика Ралица пък се справи с опонентката си, режисьорката Красимира.

Кирил и Георги минаха почти равностойно през серия изпитания - освободиха се от висящи въжени клетки, пълзяха през тунел с гюлета, закачени с вериги на краката им, забиваха гигантски гвоздеи, вадиха от басейна огромни парчета от пъзел. Двамата се движеха наравно до последната, решаваща битка, в която трябваше да се задържат върху наклонена платформа само с ръце. Кирил се оказа много по-издръжлив и спечели оспорвания дуел с 3 на 2. По този начин той запази мястото си в удобната къща на шампионите, а падналият Жоро беше пратен да спи под навеса.

Актьор надви строител в първия шампионски дуел във "Фермата"

Последвалият сблъсък между Ралица и Красимира също остави жените без дъх, но майсторката на керамика се оказа по-бърза и спечели състезанието. За награда тя ще спи в уютната къща на шампионите, а загубилата Красимира ще се мъчи на твърдата земя под навеса.

Актьор надви строител в първия шампионски дуел във "Фермата"


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опосуми

    9 8 Отговор
    Пълна ферма с опосуми
  • 2 Сиганина с акордеона

    4 2 Отговор
    Забраих и тва предаване да гледам....репетиции праих за днеска, нови песни....да е,, ентересно,, на публиката, пойче пари да пускат...!
  • 3 Гост

    6 4 Отговор
    Какво ще произвеждат във фермата . Сирене , мляко ,царевица или сейф за зрителите . Май ще повече сейр и глупости .
  • 4 ААА СМЯХ

    2 2 Отговор
    КАТО ПОГЛЕДНЕШ крачеталата водещи,.. и ти става ясно по-нататък
    Ами дайте парите на този дето сте нарочили за победител, и пуснете свясни работи по ТВ