Last news in Fakti

22 Септември, 2021 07:00 14 770 1

Вашият хороскоп за днес, 22.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за срещи и разговори за Девите

Вашият хороскоп за днес, 22.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Започнете деня с една тонизираща разходка. Не позволявайте на тъмните емоции да дължат в плен мислите ви. Това може да стане повод за глупави караници и недоразумения.

Телец

Има надежда да намерите общ език с близките си. Върнете се към недовършените неща и гледайте да ги приключите преди да са ви затрупали.

Близнаци

Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да сътворите двойно повече грешки. Бъдете по-внимателни и концентрирани.

Рак

През първата половина на деня просто си вършете работа, плодовете от труда си ще събирате едва вечерта. Така че внимавайте какви ги забърквате.

Лъв

Днешният ден ще запомните като тягостно и непредсказуемо време. Към края на деня се въздържайте от крупни покупки, да не се окажете с крупни дългове.

Дева

Използвайте сутринта, за да свършите с деловите задачи, защото следобеда ще ви вълнуват съвсем други неща. Хубав ден за срещи и разговори, а също и за сключване на договори.

Везни

Ще мислите най-вече какво да направите, за да промените финансовото си състояние и сигурно ще откриете интересен път. Не се отказвайте да търсите и прилагате.

Скорпион

Днес успехът ви ще е в резултат на минали усилия, а какво по-хубаво от това. Стар приятел ще се обади и ще ви сгрее сърцето. Добър момент да се погрижите за здравето си, най-вече чрез повишаване на физическата активност. Поне може да се разходите в приятна компания, ако не друго.

Стрелец

Днес нещата определено няма да ви изглеждат спокойни и ежедневни. Все ще се намери кой да вдигне градусите. Не работете до тъмно, оставете си вечерта за една истинска среща.

Козирог

През първата половина на деня ще се борите със себе си, а през втората вече няма да ви пука, защото ще гледате света с очите на един философ. И като един истински мъдрец ще можете просто да се усмихнете на съдбата.

Водолей

Днес може да се чувствате отпаднали и в не добра кондиция. Важното е да забравите всички притеснения и да не сте прекалено подозрителни. Доброто настроение и правилното хранене могат да направят чудеса за вас днес.

Риби

Не забравяйте, че човек, на когото възлагате големи надежди, може да ви подведе или дори да ви излъже. Имайте резервен план за действие. Да неутрализирате недоволството на близките си ще се окаже непосилна задача.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦ МОЯ ОБИЧАМ ТЕ