Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 14:55 12 388 11

Алкохолът и ботоксът съсипали красотата на Карла Бруни

  • карла бруни-
  • модел-
  • първа дама-
  • алкохол-
  • ботокс

Карла Бруни бе една от най-успешните супермодели в света

Алкохолът и ботоксът съсипали красотата на Карла Бруни - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Госпожа Саркози, бившата първа дама и съпруга на вече осъдения бивш френски президент Никола Саркози, Карла Бруни беше един от най-известните топмодели, рамо до рамо с Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста. Тя е певица и автор на песни, днес записва албуми и от време на време се появява на престижни модни ревюта, пише БГНЕС.

Така Карла се появи и на изложението „Balmain“ миналата седмица като част от Седмицата на модата в Париж.

Алкохолът и ботоксът съсипали красотата на Карла Бруни

Италианката беше надарена с невероятна красота, но за съжаление се подложи на твърде много козметични операции, ботокс и т.н., поради което днес видимо е загубила естествения си чар. Нейните медийни изяви днес са много редки, затова всички са изненадани от интервюто за британския "Телеграф", в което тя говори за карантината със семейството си, но и за проблемите с алкохола.

„Когато пия, прекалявам. Мислех си, че ако прекарам затварянето, пиейки алкохол, съм свършена, мъртва съм. Не знам как да бъда умерена“, каза Карла Бруни и добави, че по време на локдауна е успяла да преодолее този проблем.

Навършвайки 20, Карла Бруни беше сред 20-те най-добре платени модели в света, съблазнявайки много известни и по-възрастни мъже. Тя беше с Мик Джагър и Ерик Клептън и мъжете по целия свят въздишаха за нея. Обществеността не можеше да се насити на нейната красота и чар, а по-информирани източници твърдят, че Саркози е полудял по нея още при първата им среща през 2007 г. Говореше се, че тя е съблазнила и Доналд Тръмп.

В стремежа си да запази младежкия си вид обаче, Карла прекалява с естетическите намеси, така че сега мнозина твърдят, че е загубила красотата си. Освен това прекомерната консумация на алкохол е оставила непоправима следа върху лицето ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalyse

    6 2 Отговор
    Тестостеронът я съсипа. Всички джендъти като одъртеят, почва да им личи яко.

    Коментиран от #4

  • 2 цербер

    6 1 Отговор
    Алкохолът и ботоксът са съсипали красотата на Карла Бруни. Карла Бруни беше една от най-успешните супермоделки в света на модата.
  • 3 цербер

    6 1 Отговор
    Карла Бруни беше една от най-известните топмоделки. Тя е певица и авторка на песни.

    Коментиран от #6

  • 4 Ким Чен Ун

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalyse":

    Така е то. "Мъжете" стават разплути лелки, а "жените" отрудени чичаци.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "цербер":

    Вярно топ 5 любими/музи/ манекнки на Джани Версаче ,Топ красив модел за времето си ,и без ботокс не беше кой знае колко красива/колешките доста по красиви и запомнени останаха в историята на модата/ прсто много фотогенична на снимки е готина.Сега около проблемте с
    Никола Саркози може да е попаднала в депресия чашката /гузна съвест,стрес.....тя знае най добре /.....ще се оправи жената така мисля ще и намерят добър психолог ,хапчета няма страшно
  • 7 татко Карло

    6 1 Отговор
    Само дето пее малко фалшиво. Ако не беше мъжлето да издава албумите...
  • 8 Горката, Карла

    5 2 Отговор
    Състари се, покрай Сталоун....!
  • 9 незнайко

    1 0 Отговор
    И аз бях млад и красив, но сега съм стар и грозен, но акъла ми е същия !!!
  • 10 реален

    3 1 Отговор
    Въпреки,аз не бих я върнал.
  • 11 Lina

    6 0 Отговор
    Не мога да разбера този стремеж - да си сложат ботокс . Придобиват вид на преяла/ препила = прекалила и се получава едно подуто като след алергия лице . Естетичната дерматология отдавна не цели естетиката...Сега и тя като Линда Еванджелиста ще тръгне да ги съди за няколко млн.