Last news in Fakti

20 Март, 2013 13:47 1 809 0

Денис Родман: Ким Чен Ун има дъщеря и слуша Майкъл Джексън

  • ким чен ун-
  • денис родман

Баскетболната легенда Денис Родман продължава да разкрива подробности от посещението си в КНДР и за личния живот на севернокорейския лидер Ким Чен Ун. В интервю за британския таблоид „Сън“ ексцентричният спортист разкри, че съпругата на Ким – Ли Сол Чжу, му е родила дъщеричка. Родман разбрал за това по време на банкет в Пхенян, на който присъствали много от държавните ръководители наред с първата дама.

Тази новина е потвърдил и японският тв канал NHK, според който съпругата на севернокорейския вожд е станала майка в края на януари. Журналистите още преди това подозираха, че бебето е момиченце, защото в противен случай е щяло да има официално оповестяване за раждането на син.

Някои източници предполагат, че това може да е второто дете на двойката и по време на сватбата си през 2009 г. те вече са имали отроче.

Родман е споделил пред „Сън“ за някои вкусове и пристрастия на Ким Чен Ун. Според него той не бил диктатор от типа на Саддам Хюсейн, а нормален млад човек, но военният елит на страната подкопавал имиджа му с агресивните си инициативи. „Той е адски готин, слуша музика в стил диско и обича спорта“, доверил баскетболната звезда. Компанията му танцувала на парчета на Майкъл Джексън и Bee Gees, както и на местна група.

Ким поканил Денис Родман да посети КНДР отново през август и спортистът не могъл да му откаже. „Определон ще отида, даже вече нямам търпение“, признал той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА