22 Октомври, 2021 22:30 5 944 5

Звездите - рекордьори по разводи

  • развод-
  • сватба-
  • брак-
  • раздяла-
  • знаменитости-
  • звезди

Известната личност с най-много бракове и разводи зад гърба си е За За Габор

Звездите - рекордьори по разводи - 1
Снимка: Shutterstock

Холивудските сватби са известни със своята честота, бракове там - с не особено дългата си продължителност. Често дори времето между двете събития е твърде кратко за някои звезди, което неимоверно води пък до грешки и раздели, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето кои са известните личности, които държат рекорда за най-много разводи:

Стивън Сегал

Американският актьор може да се "похвали" с три развода. Днес той е щастливо женен за четвъртата си съпруга Ерденетуя Сегал, с която са заедно от 2009 г. От тези 4 брака Сегал има общо 7 деца.

Лайза Минели

Минели има общо 4 развода, като с последния си съпруг Дейвид Гест се разделят през 2007 г.

Памела Андерсън

Американският секссимвол може да се похвали с 4 развода, като два от тях са с един и същи човек. В началото на тази година Андерсън се омъжи за своя бодигард Дан Хейхърст.

Лоренцо Ламас

Култовият американски актьор, който познаваме от „Ренегат“, има цели пет развода, като последния е с Шона Крейг през 2018 г.

Елизабет Тейлър

Актрисата има забележителен списък с разводи. За своя дълъг житейски път Тейлър се развежда 8 пъти, като два от разводите и са с Ричард Бъртън.

Лари Кинг

Зад гърба си американският журналист има 8 развода.

За За Габор

За За Габор има 9 брака и 8 развода. С този своеобразен рекорд, актрисата се нарежда на челно място сред холивудските звезди с най-много разводи. За момента "рекордът" ѝ не е подобрен.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчу с правите галоши

    7 1 Отговор
    Все неприятни същества..!
  • 2 Тия там са като хамстери

    3 0 Отговор
    Всяка година с нов партньор. Дошъл е комуизма
  • 3 Лудница

    1 1 Отговор
    Раз дваааа триии и местим го в другия крачол. Там в кравария са най възпитание лицемери и с най големи семейни ценности и без задръжки независимо на колко години са, те си остават П. О. М. И. А. Р. И.
  • 4 Въшки

    0 1 Отговор
    Въшката когато се наяде на челото се показва а!!!
  • 5 Картунгел

    0 0 Отговор
    Гълтачи на саби.